Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk szerintetek most bejövök neki, vagy így akar lekoptatni?
Facebookon beszélgettem lassan egy hónapja egy fiúval, aki később szerelmes lett belém. Eleinte csak tetszettünk egymásnak, de belém szeretett. Ami elég érdekes dolog volt, mivel azt sem tudtuk hogy hogy néz ki a másik élőben. Azóta valahol múlthéten (lényegtelen hol) találkoztunk, de nem úgy hogy csak mi ketten. Még egy csomó ember körülöttünk volt. Igaz, hogy fb-n azt írtam neki, hogy nem megyek erre a "talira" mert nincs kedvem. Amúgy ez egy városnap volt:D. És akkor kérdezte hogy miért meg stb, aztán le is ment. Egyszer csak barátnőim észrevették hogy ott jön mögöttünk. Gyorsan megfordultam és tényleg ő volt, egyből rám nézett és beletúrt a hajába, én pedig rá mosolyogtam. Persze egy csomó haverjával jött. És el is mentek mellettünk néhányszor, én meg barátnőimmel mindig azt hittem hogy hozzánk jönnek, de nem. Egyszer sem jöttek oda, még csak nem is köszönt mikor elment mellettem. Pedig fb-n írta hogy mennyire szeret és hiányzok neki, meg még ő kérdezte tőlem hogy nyáron talizunk-e valamikor. Facebookon múlthét óta szinte semmit nem beszéltünk. Telóján nincs net, ezért a tesója telójával szokott ritkán feljönni, de akkor sem ír. Már nem küld szivecskéket meg puszi fejeket és ez borzasztóan hiányzik. Nem tudom mi történhetett mióta meglátott. Nem tudom miért nem jött oda hozzám, pedig barátnőim beszéltek is vele, hogy állítólag én azt üzenem neki hogy beszélni akarok vele, pedig semmi ilyet nem mondtam barátnőimnek, még azt sem akartam hogy beszéljenek a fiúval, de nem tudtam őket megállítani. A fiú meg azt üzente hogy "oké majd mindjárt megyek.." de nem jött. Elég hamar haza is ment a haverjaival engem meg szépen ott hagyott, pedig fb azt írta hogy ott marad velem, meg értem bármit...aztán mégsem lett belőle semmi. A nővérével pedig egy nagyon jót buliztunk meg persze barátnőim is velünk voltak. Másnap a lány megkérdezte a tesóját hogy tetszek-e neki, és azt mondta hogy igen. Meg élőben is tuti fel ismert, mert mikor rám nézett beletúrt a hajába, meg egy csomószor egymást néztünk és mindig mosolygott vagy vigyorgott. Bár elég rosszul esett hogy nem történt semmi, de szerintem ő sem így tervezte, én meg tutira nem így terveztem. Facebookon alig ír vissza, bár már több mint egy napja nem jött fel. Hiányzik az hogy beszélgessünk..
A héten náluk lesz városnap és a tesója elhívott engem meg barátnőimet is. Szóval egy csomóan menni fogunk, persze logikus hogy a fiú is ott lesz, sőt fel is fog lépni mert nép táncol. Nekem pedig vannak terveim, hogy mit csináljak hogy közelebb kerüljünk egymáshoz, mivel késő estig maradunk. Fb-n nem tudom miért nem ír vissza. Barátnőim szerint tetszek neki csak félt oda jönni hozzám, eddig én meg azt hittem hogy azért nem jött oda és nem ír már mert nem olyan vagyok mint amilyennek elképzelt, de barátnőim már belém beszélték hogy tetszem neki, csak már fb-n sem nagyon ír mert biztos kellemetlenül érzi magát.
Menjek hozzá én oda szombaton ha ő nem mer? Fiúk szerintetek csak le akar koptatni, vagy tényleg tetszek neki csak félős? Mit csináljak most? Írjak neki facen?:/
köszi előre is:))
Nem akarlak megbántani a világért sem,de tényleg.Valószínűleg,ha a találkozás óta nem keres,az az oka,hogy nem így képzelt el,és így már nem akarja tovább folytatni ezt a dolgot,mivel ez nem kapcsolat..Lépj tovább,vagy kérdezz rá konkrétan,hogy miért nem ment oda hozzád!Esetleg hívd fel.
17l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!