Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség! Hogyan tudnám lekoptatni magamról az exem, aki most már zsarol engem?
Majdnem 7 évig jártam vele, majd a szerelem elmúlt, a kapcsolat kihűlt és szakítottam vele. Ő korábban egy notebookot ajándékozott nekem, mert dolgozott, megtehette. Ahogy szakítottunk, a gépet nem kérte vissza, azt mondta, hogy az az enyém és az ajándék. Eltelt kb. 2 hónap, amikor újra felhívott és visszakérte a gépet, mert én nem érdemlem meg, hogy nekem legyen egy külön gépem. Meglepődtem, de átadtam neki. Rá egy hónapra már azért hívott, hogy bocsánatot kérjen, amiért olyan durva volt és el szeretné nekem adni (pénzért!!!) ugyanazt a laptopot. Visszautasítottam, de ő csak erősködött, hogy ne aggódjak, nem kell a teljes összeget fizetnem, csak 180 eurót és azt is elég úgy, hogy 6 hónapon keresztül küldök neki 30 eurót. Anyámmal beszélt és őt meggyőzte, fizettem a 30ast. Megdumáltuk, hogy a hiányzó 150et február végén kapja meg.
Most azzal zsarol, ha nem fizetek azonnal, akkor olyan beszélgetést küld el anyámnak az fb-n keresztül, hogy ki leszek dobva a házból. Hozzáteszem, ő ezt el tudja intézni. Hacker.
Hogy voltál képes ebbe belemenni? :/
A másik meg, anyud gondolom tudja hogy hacker, simán elmondod neki, hogy az az exedtől van.
Jobb a kapcsolata az anyámmal mint nekem.
Nem akartam belemenni, de szülői kényszer hatására tettem. Azt is megbántam, hogy megismertem azt a fiút, hidd el. :(
Az én exem is elég zsarolós ember volt. Azt mondta, hogy beszél a szüleimmel erről-arról. Meg engem is evvel kidobat a házból. Mikor nekifogott a szüleimmel ezeket megosztani, apukám fogta és kitessékelte a házból. Én nagyon féltem, de akármennyire kedvelték vagy nem addig, én voltam a lányuk, természetes, hogy engem védelmeztek.
Biztos vagyok benne, hogy ha még úgy is érzed, a szüleid neked fognak segiteni. Mégis csak te vagy a vérük.
Mikor ez lejárt még fél éven keresztül zaklatott telefonon, ahányszor számot cseréltem, mindig megtudta. Összejöttem valakivel, csinált egy ál-fb-t és arról irt, hogy én örömlány vagyok s ő csak figyelmeztet. Szerencsére egyből tisztáztam, azóta is együtt vagyunk
26 éves lesz idén.
Elmondtam az egészet a pasimnak is, aki elmondása szerint nem fogja visszafogni az öklét, ha találkozik azzal a majommal. Kiveri a fejéből az én nevem örökre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!