Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez szerelem vagy csak barátság?
Figyelt kérdés
Szóval, nemrég kerültem be gimibe és van egy lány aki már az első napon szünetben beszélgetni kezdett velem. Majd másnap már reggel köszönt is és szünetben ugyan úgy beszélgettünk. Egyik nap már mellém is ült az órákon (mert ugye egyedül ültem) és ma már elkísért a buszmegállóba is. Facebook-on is szoktunk beszélgetni mióta megismertem és megkérdezte hogy egyik hétvégén nem-e akarok lógni vele. Ez nekem gyanús hogy csak szimplán barátság lenne, mondjuk én eddig nem nagyon beszélgettem lányokkal és nem is éltem át ilyen szituációt, mellesleg nem számítottam hogy történhet is ilyen egyszer velem. Tehát akkor most mi is ez valójában?
15/f
2016. szept. 12. 18:07
1/5 anonim válasza:
Ha nem viselkedik k*rvásan akkor szerintem igaz szerelem lehet:)
2/5 A kérdező kommentje:
Amúgy normális és viselkedik k*rvásan.
2016. szept. 12. 18:54
3/5 A kérdező kommentje:
"nem viselkedik k*rvásan" :) így akartam írni
:D
2016. szept. 12. 18:56
4/5 anonim válasza:
Hát, akkor csak sok sikert tudok kívánni neked az életben :) Sose késő elkezdeni az ilyen dolgokat. Szorítok :D
5/5 ursa45 válasza:
És is egy 15/f vagyok csak sok szerencsét tudok kívánni neked de ha ténleg szeret akkor nem kel szerencse! Hajrá :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!