Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Akko ez most vajon szerelem?!

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akko ez most vajon szerelem?!

Figyelt kérdés

Van egy lány, osztálytársam, és amikor vele vagyok akkor más érzések lepnek el mint alapból. Én alapjáraton nem jövök ki jól az emberekkel, de vele igen :).

Sokszor amikor együtt vagyok vele kettesben folyton nevetünk meg ilyenek, de amikor valaki más ott van akkor olyan snaszz az egész....

régebben még általános 6. osztályában is ez volt de akkor nem tudom egyik napról a másikra vége lett mert azt mondta h már nem kedvel....

Most megint mintha komoly lenne de egyszer már megpróbáltam rákérdezni, de nem ment félek attól hogy ha megbántom ezzel akkor egy ,,barátságnak,, vége lezz.

2016. szept. 9. 17:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Biztos,hogy érez irántad valamit. Amikor kettesben vagytok mondd el neki,hogy te mit érzel. Beszéljétek meg :) Hajrá!
2016. szept. 9. 17:58
 2/11 anonim ***** válasza:
Akko oszt' lehet ,csáje.
2016. szept. 9. 17:59
 3/11 A kérdező kommentje:

Bocsi a ,,parasztos írásért csak néha érzékel a billenytyűtetem, néha nem

És az a baj h nem merem megkérdezni mert ha megbantom, és barát ként tekint rám akkor attól félek, hogy még Barát kéntt sem fog rám tekinteni

2016. szept. 9. 20:08
 4/11 A kérdező kommentje:

Nameg furcsálom hogy pont én?!

nem vagyok valami szép, még az osztályban lévő 11 fiu közül sem tehát nehezen képzelem el...

2016. szept. 9. 20:13
 5/11 anonim ***** válasza:
Szerintem merd megkérdezni. Mert lehet,hogy bejössz neki :) Nem mindenkinek a külső számít.
2016. szept. 9. 21:56
 6/11 A kérdező kommentje:
Szerintem kivárom a megfelelő alkalmat es megpróbálom de nekem ez nagyooon nehéz mivel nem voltam sohaba szavak embere
2016. szept. 9. 23:26
 7/11 anonim válasza:
szerintem bejöhetsz neki. A legtöbb lánynak nem a srác külseje a fontos (elsősorban). Minden lány akarva vagy akaratlanul a vicces fiúkba szeret bele, anélkül hogy észrevenné.Márpedig ha sokat nevettek együtt, akkor értékeli a humorodat, ami egy pozitívum. Én viszont a helyedben egy kis időt még várnék vele. Nem tudom, hogy mennyi idősek vagytok, de én még kicsit figyelném,hogy mégis hogy viszonyul hozzám. Néha megdicsérheted a ruháját,ha jól néz ki aznap, és utána megvárhatod,hogy hogy reagál. Meg vannak ilyen kis apróságok, amikkel felmérheted, hogy mégis ugyanúgy érez e,mint esetleg te. Ez csak egy tanács, nem akarok beleszólni, de én ezt csinálnám. Remélem, tudtam segíteni, illetve "jól alakulnak majd a dolgok" :-)
2016. szept. 11. 20:37
 8/11 A kérdező kommentje:
mindketten 15 vagyunk, mert egy osztályba járunk, ismerem 8 éve csak most lett komolyabb, mert ahogy mondják, fiú-lány barátság nincs
2016. szept. 11. 20:48
 9/11 anonim válasza:
Ezt jolatood. Fiu ,lany baratsag nincs... tapasztalatbol mondom.. am. mivel o.tarsak vagytok,ha szakitotok biztos nem lesz jo vege.. de mondd el neki mindenkepp mit erzel,mert ha te nem lepsz akk. talan valaki mas megteszi helyetted! 14/L
2016. szept. 11. 21:07
 10/11 A kérdező kommentje:

Gyáva nyuszi vagyok ilyen téren

hogy mondjam, mikor, hol, miként

bizonytalanság

2016. szept. 11. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!