Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Most miért csinálja ezt?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés
lány vagyok. és van egy nagyon jó fiú barátom, akivel egy alkalommal (a közelmúltban) kicsit túl közel kerültünk egymáshoz, és azóta szinte tudomást sem vesz rólam. mármint az az egy alkalom egy tapizós, csókolózós kavarós alkalom volt, ami eddig még sosem történt velünk...(10 éve ismerjük egymást) ezek után másnap átnézett rajtam, de ez most hosszú sztori lenne ugyhogy csak a lényeget irom le. nos ma megint találkoztunk, és az ő családjával meg az enyémmel elmentünk kajakozni, de most is olyan felületesen viselkedett, mint a legutóbb.... alig szólt hozzám, nem foglalkozik velem, nagyából levegőnek nézett.... már adtam neki egy csomó időt h eldöntse hogy mit is akar, de ugyanúgy viselkedik mindig. pedig ez az egész előtt nagyon nagyon jó barátok voltunk. szinte minden nap beszélgettünk... igazábol nem gondoltuk, h kavarás lessz belőle, mert barátok vagyunk/voltunk... attól félek a legjobban, hogy elveszítem. én nagyon szeretem őt mint barát, de ha komolyabbra fordulna a dolog ugy is imádnám... csak most teljes bizonytalanság van, és nagyon fáj, hogy ilyen könnyen átgázol rajtam és hogy nem törődik velem sem barátilag, sem amúgy. :( megpróbáltam megbeszélni vele a dolgot, de ugyanolyan semleges volt mint amilyen amúgy is, és ki nevetett. nem baj ha nem akar tőlem semmit, de akkor miért nem viselkedik úgy, mint azelőtt? most tönkrement a barátságunk? nagyon félek ettől... és nem vágom, hogy miért hiszi azt ,hogy ez csak neki sz@r! sajnos bele sem gondol, hogy nekem milyen lehet , hogy igy átnéz rajtam, és bunkózik velem. szerintetek idővel javulhat a hejzet? vagy tönkrement az egész? :(

2016. szept. 9. 22:56
 1/3 anonim ***** válasza:
Vagy csalódott benned hogy könnyen adtad magad, ezzel azt hiheti másnak is így teszel a kedvére. Vagy az volt a baja hogy nem lett szex. De úgy látszik ez a hajó már elment....ne érezd rosszul magad.
2016. szept. 9. 22:59
 2/3 A kérdező kommentje:
de sajnos nagyon is rosszul érzem magam mivel ugyérzem egy nagyon szoros és értékes barátságot tettem/tettünk tönkre... :(
2016. szept. 9. 23:08
 3/3 anonim válasza:
Nem dughatott meg, így lelép. Ennyi. Ennyire volt barát.
2016. szept. 9. 23:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!