Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nem értem mivan. (? )

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem értem mivan. (? )

Figyelt kérdés
Lány vagyok és Most mentem 9.-be és kb 4hónapja beszélgettem rendszeresen egy fiú osztálytársammal a nyáron is talalkoztunk eleget. nagyon közel álltunk egymáshoz nagyon-nagyon egyszerűen még egyik legjobb baratnőm sem állt ilyen közel hozzám mint ő! És iskola kezdés elött egy nappal be valotta nekem hogy bejövök neki persze én is elmondtam hogy ő is nekem! És azt mondta most nem tudja mi lesz pár hónap múlva mert jelenleg kavar egy csajja:( mondom háát oké..... ÉS AMIÓTA ELKEZDŐDÖTT AZ ISKOLA EGYSZERŰEN RÁM SE NÉZ HOZZAM SE SZÓL NEM ÍR NEM KÖSZÖN SEMMI.... Mintha levegő lennek:( és azzal a csajjal találkozgat a folyósokon... De akkor mért ad reményt ha esélyt nem?:( Elkerulni sem tudom:/ emiatt utálok suliba menni

2016. szept. 8. 15:09
 1/7 anonim ***** válasza:

Ezért mondják mindenhol hogy osztálytárssal ne

Kérdezz rá hogy miért nem szól hozzád legalább köszönhetne stb

2016. szept. 8. 15:17
 2/7 SenkiAlfonz2 ***** válasza:

Egyet értek (szerintem ő úgy érezte hogy vagy te vagy ő de mivel vele már kavart őt választotta őt KELLET választania) szóval kérdezd meg hogy miért nem beszélgetek nem köszön néz levegőnek. Attól hogy bejösz neki meg fordítva még lehetek barátok (és kavar a másik lánnyal...)

9.-es/F

2016. szept. 8. 15:33
 3/7 anonim ***** válasza:
#2-es, nem tudom, miről beszélsz. Barát ne legyél olyannal, aki szerelmet vallott neked, most meg levegőnek néz egy másik lányért. Menj oda hozzá és vedd elő, hogy na hogy is van ez... Nem jelenetet kell rendezni, de tudatni kell vele, hogy amit csinál, nem helyes, és amit veled csinál, az undorító
2016. szept. 8. 15:49
 4/7 anonim ***** válasza:
Persze, ha a csaj csinálja ezt, az nem udnoritó:D
2016. szept. 8. 15:55
 5/7 A kérdező kommentje:
Megkérdeztem miért nem köszön soha erre ő azt mondta ,hogy "nem látott" jah.. Persze ...
2016. szept. 8. 16:14
 6/7 A kérdező kommentje:
És facebook remenytelen neki irni mert látta de nem ír....
2016. szept. 8. 16:31
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha nem "vett észre" és nem ír vissza hagyjad mert egy köcsög
2016. szept. 8. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!