Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Most akkor mivan? Nem értem a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor mivan? Nem értem a fiúkat. (Többi lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok!Remélem tudtok segíteni rajtam.Főként fiúk segítséget kérném,de persze lányoktól is jöhetnek a tapasztalatok,tippek.Szóval akkor,kezdjük az elejéről.Nagyon-nagyon szeretek egy fiút.Egy iskolába járunk.2 évvel idősebb.Nem ismertük egymást,de én úgy döntöttem h össze barátkozok vele.Sikerült is.Beszéltünk Fb-on,meg élőbe is.Mikor nekünk infónk van,nekik hittan,így talalkozunk,és sokat beszélgetünk.De nem mindig.Ez eddig minden szuper,DE most jön a bökkenő.Szakítottak a barátnőjével,de ő még szereti.Ezt mondta is,mert megkérdeztem tőle h:'Nah hogy halad a dolog xy-nal?"

És mondta h sehogy,dee még mindig szereti.Én majd bele halok,de felajánlottam a segítségem,ha bármi kell,segítség akkor szóljon.Mert a lánynak az apja eltiltotta a fiútól,meg már nem is szereti(A LÁNY).Más fiúkat ölelget,meg fogja a kezüket.....meg akaratból hagyja hogy más fiúk fogdossák a seggét,meg persze nézzek.Ezt a fiú persze nem tudja.Meg van még valami,tetszik neki egy másik lány akit mellesleg rühellek,a másik lánnyal együtt.Amúgy meg fb-on kért képet(nem rosszra gondoloni),elkérte a telefon számom,és már mondta h milyen jó lenne sétálni most..Mert általába este beszélünk...És most végképp nem tom hogy mit érezhet....Szokott nézni,meg ilyesmi...Meg nagyon ki akarta deríteni ki tetszik,v kit szeretek...Amit furinak találtam..Meg az egyik barátom mesélte (együtt mennek haza,azzal a fiúval)hogy elkezdtett vigyorogni,és megkérdezte hogy szeretem-e őt...A barátom elomndta h igen,és azt mondta hogy gondolta..(A barátom nem hibás mert elmondta)Tehát szerintem kb. elmagyaráztam. :) Minden választ előre köszönök!A hülyeségektől kíméljetek,légyszii.

2016. jún. 7. 10:11
 1/10 anonim ***** válasza:
92%
És most mi a kérdés? Hogy mi van?...hát oké. Az van hogy adott egy fiú aki több vasat tart a tűzben. Az egyik te vagy. Komolyan nem értem a kérdést
2016. jún. 7. 10:45
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem utalgass rá nála. A fiút ah a lány most hagyta ott,akkor még kicsit benne élhet az emléke,ez természetes. Most keresi a helyét,légy türelmes :)
2016. jún. 7. 10:50
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen bejössz neki
2016. jún. 7. 12:51
 4/10 anonim ***** válasza:
Biztos hogy még bántja a régi barátnőjével való szakítást, és még tapogatózik. Légy türelmes, ha el akar hívni sétálni, akkor az jó jel. Beszélgess vele továbbra is, és ha jobban megismer, akkor majd látni fogod, mit érez irántad. :D
2016. jún. 7. 12:52
 5/10 anonim ***** válasza:
Menj vele setalni tobbszor akar rendszeresen ha szeretne erezzetek jol magatokat ne felj ha mar setalni akar ot mar van valami
2016. jún. 7. 15:16
 6/10 anonim ***** válasza:
79%
Nem érted a fiúkat? Nyugi. Ők sem értenek téged. Én személy szerint még a kérdésedet sem!
2016. jún. 8. 14:36
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a vàlaszokat! Sokat segítettetek:) Mindent elfofadok,tippet,tanàcsot!Minden segítene. :* Es legyszi irjatok h lànyok/fiúk vagytok!
2016. jún. 11. 21:33
 8/10 anonim ***** válasza:
62%
# 6/7 D::DD:D:D:D:D:D:D
2016. jún. 13. 14:31
 9/10 Daniel Barna válasza:
fiu vagyok... szerintem bejössz neki. ugyanígy csináltam régebben is (amit kitudtam bogarászni abból amit írtál) szóval nincs okod az izgulásra :)
2016. jún. 13. 15:12
 10/10 A kérdező kommentje:

Köszi a vàlaszokat!Meséljetek nekem bàrmit!Amit fontosnak tartotok :)

Mindre kivàncsi vagyok!Pl.Mi legyen a tèma ha màr élőben beszéljünk,v h tereljem a témàt a szerelemre,persze nm rögtön az első sétàn :D Tehàt sztm értitek.. :3 :)

2016. jún. 13. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!