Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg van olyan lány, aki a zűrős fiúkat 'kedveli'?
16/F vagyok.
Egy ideje nem nagyon keresek semmiféle barátnőt, mert az én esetemben feleslegesnek tartom. Viszont mostanában szembenéztem az életemmel és belegondoltam, hogy konkrétan lehet, hogy valahol van számomra lány.. Ezt igazából elég nehéz elfogadnom, ezért gondoltam itt kérek egy kis megerősítést. Ha meg azt mondjátok, hogy reménytelen eset vagyok, igazából az sem változtat sokat a dolgokon..:D
Szeretek egyedül lenni, de nagyon gyakran és szinte soha senkinek nem mesélek magamról semmit, mert iszonyat fárasztó, feszült és idétlen érzés, mikor úgy érzem, hogy magamról kell beszélnem. Az életem konkrétan nem érdekel, tehát ha ma halok meg, akkor örülök, ha 50 év múlva, akkor meg 'kihúzom' addig valahogy, nem nagyon tervezek előre. Minden állatságot szeretnék kipróbálni, tehát a petárdázástól kezdve a füvezésen át a metamfetaminig mindenre kiterjed az érdeklődésem. Jelenleg a füvezős fázisban vagyok, de tervezek továbblépni. Nem az a divattípus vagyok, tehát nem azért csinálom ezeket a dolgokat, mert menő, és nem adom az emberek tudtára az életérzésemet facebookos képekkel meg idézetekkel, tehát egyáltalán nem az a fajta vagyok, aki sír, hogy milyen s.zar az élete és azért csinál hülyeségeket.. Próbálom a látszatot fenntartani, hogy rendben vagyok.
Szerintetek van olyan lány, aki ezeket a dolgokat tudomásul véve összejönne velem? Esetleg találkoztatok már hasonló életérzésű lánnyal?
Igazából nem nagyon van konkrét kérdés, de névtelenül néha jólesik leírni ezt..
Wtf.. 1 kerdesem van..(tobb)
Most is bevavy allva??
Te veletlen szoktal csak irni??
Szted az jo lenne ha egy lany ugy viselkedne mint te??
Mi bajod van??
Fuvezunk együtt?? Habar anelkul is pirgok 😎
Van olyan lány aki elfogadna..😬 Én...
Hogy is fogalmazzak,nagyon 'izgatnak'az ilyen pasik.
Nekem volt dolgom néhány zűrös fiúval,nekem bejön,ha nem "átlagos".
Én is úgy vagyok vele,hogy mindent kiszeretnék próbálni,bár a drogokat nem,de cigizem,és 1-2 alkalommal iszom alkoholt is,nem azért mondom hogy menőzzek ezzel.
Amúgy szeretek én is sokszor egyedül lenni,de inkább társasági ember vagyok,akinek be nem áll a szája,viszont szeretem azt mutatni,hogy körülöttem minden happy,viszont 1-szer-2-szer nálam is eltörik a mécses.Tudom komolyabbnak kéne lennem,mert már júniusban 16 leszek,dehát ez van.
15/L
Most sajnos nem, mert nem volt pénzem, de jöv. hét szombaton adunk az érzésnek. :3
Jelenleg is egy elég zűrös fiúba vagyok szerelmes, szóval igen lesz olyan majd aki el fog így fogadni ahogy vagy.
Aki jelenleg a kiszemeltem az ugyan nem fuvezik, hanem 7 napból ötöt be van rúgva, nyugtatót kapkod, erősen dohányzik, mégis meg vannak iránta az érzéseim, annak ellenére, hogy rám úgy igazából egyiksem jellemző.
Hát figyelj...az én barátom nem iszik, nem cigizett soha, jó tanuló...viszont, szerintem zűrös :D
Volt egy szar élete eddig és azthiszem kicsit pszihopata (beteg gondolatai vannak)... Néha megijedek, másokkal mennyire jól tud kamu viselkedést fenntartani. Túlságosan okos, és a logikai képességei is ijesztőek...
Szóval meglehet hogy egy pszihopatával jöttem össze :D
Vannak szerintem olyan lányok akik nem ezt fogják majd venni nálad ha megszeretnek. Illetve azok a tulajdonságok, amik talán máson taszítóak rajtad pont hogy vonzóak lesznek a lány számára
(De azért a fűvel állj le, nem egészséges:P)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!