Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan lány, akinek hájas a hasa, és nem tartja cikinek magán, esetleg kedveli?
Figyelt kérdés
Ne foglalkozzatok a kérdésre rávetődő trollokkal, írjatok bátran!2015. okt. 17. 21:07
2/6 anonim válasza:
Nekem amúgy ez pasiként tetszik valamiért!
24/F
3/6 anonim válasza:
Linkelhetnél egy képet, hogy mit értesz hájas alatt. :) De ettől függetlenül én szerintem erősen duci vagy már kövér vagyok, nézőpont kérdése, és bár egyáltalán nem kedvelem, de cikinek sem tartom hogy így van, elvagyok magammal, jól érezem magam így is. :)
Törekszem rá, hogy ez lefele változzon, ennem ellenére 26 évem alatt, most érzem magam a legjobban a bőrömben.
4/6 anonim válasza:
Szerintem is szexi ha egy nő duci:) F31
5/6 Darwel válasza:
Pasiként én imádom a nagy hájas hasat, valamiért nagyon vonz szexuálisan :)
6/6 anonim válasza:
Van. Az ilyet hívják igénytelennek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!