Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a lányok a jóképű, vékony alkatú fiúkat szereti?
Nem értem...Okos, kedves, humoros, gyönyörű. De nem olyan, mint a többi, aki tetszik. OKOS! De mégis olyan, mint a többi...
Talán velem van a baj? Dícsérem őt, flörtölök vele. Már majdnem 2 éve ismerem, de csak idén kezdett tetszeni (szóval kb. 8 hónapja). Vannak közös témáink, sokszor éjfélig beszélünk, csak az a baj, hogy Ő nagyon elfoglalt és sokszor késő este ér haza. Egy iskolai szakkörbe járunk, és Ő segített nekem házi dolgozatot írni. Amikor elmegy mellettem, Ő gyönyörűen rám mosolyog, én meg visszamosolygok. Mindig próbálom úgy csinálni, hogy állandóan szembe menjek vele a folyosón :D Ohh... Bocsi, hogy most kitárom nektek a szívem, de jól esik...
Jah, és azt nem mondtam: én 13/f, Ő 15/l.
Lányok, szerintetek miért csinlja ezt, szerintetek miért csinálom ezt? :D Egyébként baj a korkülönbség?
Tudom, hogy túl spilázom a dolgot, meg jajj még túl fiatal vagyok ehhez, de nehéz Őt elfelejteni.
Főképpen lányok válaszát várom, de jó a ,,bajtársak" véleményét is meghallgatni. :D Bunkók kíméljenek. Ha vannak még kérdésetek,nyugodtan feltehetitek ;)
Nem nagyon értem a kérdésed.
Azért szeretik a lányok a kedves, helyes, humoros, jóképű fiúkat, mert ez jön be nekik.
De van olyan akinek más jön be pl mackós stb.
Azt írtad visszamosolyog, tehát kedvel téged már csak az kérdés milyen értelemben.
Mi nem tudhatjuk, hogy te mi miért csinálsz. Ezt miért tőlünk kérdezed?
A lány pontosan mit csinál? Nem értem a leírásodból.
Hívd el valahova, az sokat segíthet.
Egyébként nem baj az a 2 év.(szerintem.)
/L
Ha mosolyog az jó jel. Gondolom kedvel de mint barátot vagy többet ezt csak te tudod kideríteni/ megkérdezni / pl én is mosolygok állandoan ha meglátok valakit akit ismerek és jóban vagyunk de csak barátok vagyunk.
- gondolom idővel tetszett meg neked mikor már jobban megismerted ami normális
-a korkülönbség nem nagy köztetek és szerintem nem gond de mindenkinek más a véleménye pl nekem idősebbek jönnek be nem fiatalabbak de vannak lányok fordìtott esetben is .
Ne aggódj a te korodban normális ha tetszik egy lány. Gondolom kicsit ezt megijeszt és nem tudsz ezzel mit kezdeni a legjobb talán az lenne ha rákérdeznél vagy ha nem mered akkor írnál neki hogy neked tetszik stb és hogy ő mit érez ( mindenki fél az elutasítástól de ha nem lépsz lehet még megbánhatod)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!