Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lehet rendes kapcsolat egy 14...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet rendes kapcsolat egy 14 éves fiú és egy 20 éves lány között?

Figyelt kérdés
2016. szept. 5. 21:08
 1/10 anonim ***** válasza:
91%

Véleményem szerint nem.

14/L

2016. szept. 5. 21:10
 2/10 anonim ***** válasza:
31%
Ha egy 20 éves FELNŐTT férfi 14 éves KISLÁNNYAL kezd ki, ott elég nagy bajok vannak.
2016. szept. 5. 21:13
 3/10 anonim ***** válasza:
0%
lehet pont ennyi voltam 14 eves volt a baratnom 2 evet voltunk egyutt
2016. szept. 5. 21:17
 4/10 anonim ***** válasza:
79%

Egy 26 és egy 32 éves kapcsolatára azt mondjuk, hogy oké, semmi probléma pedig ott is 6 év van.

De egy 14 és egy 20 éves már más tészta. Hiszen az egyikük már felnőtt ember, a másik pedig éppen hogy csak kamasz. Nagyon eltérő igényeik, szükségleteik, és hatalmas gondolkodásbeli különbség van köztük.

Szerintem nem hosszútávú egy ilyen kapcsolat.

2016. szept. 5. 21:33
 5/10 anonim ***** válasza:
81%
14 éves FIÚ, 20 éves LÁNY? Mivaaannn?! A lányt már nőnek is nevezhetném. Konkrétan abban a korban van hogy a saját életét egyengesse ne pedig egy középsulissal írja a leckét. Arról nem beszélve a 14 évessel még buliba sem jut be. Szóval...az a 20 éves lány/nő aki egy 14 évessel kezd...ott bajok vannak.
2016. szept. 5. 21:54
 6/10 anonim ***** válasza:
13%
Szia. Az előttem szólóknak igazuk van, ebben a korban soknak tűnhet ez a 6 év de 2-3 év múlva szerintem már nem. Sőt én szerintem most sem az. Régen keresztanyám is 20 éves volt amikor megismerte a 14 éves keresztapámat. Ma boldog házasok 3 gyerekkel. A mai 14 éves fiúk meg már a 17-18 éves szinten is vannak ( saját tapasztalat, ugyanis én is egy 14 évessel "barátkozom"). Ne befolyásoljanak mások, ha vonzódsz valakihez, próba cseresznye, a legrosszabb ami történhet az, hogy nem működik a kapcsolat. 17/L
2016. szept. 5. 22:28
 7/10 anonim ***** válasza:
57%

Az lehet, hogy keresztanyukád is ebben a korban ismerkedett meg későbbi férjével, de ez akkoriban úgyis működött, hogy az ember lánya 20-25 évesen már édesanya volt! Úgy szeretem, mikor a 20-30-40 vagy még korábbi időkhöz hasonlítják a mai világot... Már nem azt a korszakot éljük, hogy egy átlag 14 éves fiú vagy lány szinte önálló életre képes, dolgozik, és tervei vannak a jövőre nézve. Nemhogy egy 14 évesnek nincsen elképzelése, de sok esetben még egy huszonpár évesnek sem.

Az, meg, hogy egy 14 éves srác egy 18 éves szintjén van.. Nem szeretném megismerni a környezetedben élő 18 éves srácokat... Amikor azon vannak (természetesen, akinek nem inge...), hogy mekkora ecset legyen a fejük tetején, és nőket megszégyenítő szépítkezéssel és tükör előtt való illegéssel vannak elfoglalva, majd biztosan egy 20 éves lány/nő igényeit ki tudják elégíteni, nem? :DDD Bár igaz, attól is függ, hogy az a nőszemély mit vár az élettől és a kapcsolattól, és milyen elképzelései vannak.

De egy 14 éves nagyon ritkán veti bele magát egy komoly kapcsolatba.

2016. szept. 5. 22:46
 8/10 anonim ***** válasza:
79%

Meg aztán szegény lányt majd azzal szívatják, hogy megy az ovicsoportba, vagy megy bébiszitterkedni a pasijához. :D

A persze srácnak nagyobb felvágás a haverok előtt, hogy fel tudott szedni egy 6 évvel idősebb csajt, aki szinte tuti sokkal tapasztaltabb nála, és őt mint kezdő zöldfülűt majd bevezeti minden jóba.

2016. szept. 5. 22:52
 9/10 anonim ***** válasza:
36%
7-8. válaszoló igazad van teljesen. De senki se mondhatja meg, hogy kinek mire van szüksége. Ha ő úgy érzi, hogy az a 14 éves srác kell neki akkor az az ő döntése. Valószínűleg nem lesz egy hosszútávú kapcsolat ezt mindenki beláthatja, de vannak kivételek kb 1:100000hoz amikor működhet is az a kapcsolat.
2016. szept. 5. 23:22
 10/10 anonim ***** válasza:
0%
Bezzeg ha a korok fordítva lennènek akkor egyből okèsnak találnák többen.
2016. szept. 9. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!