Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiú akivel nagyon jóba vagyunk és elmondunk egymásnak mindent ami azt jelenti hogy elmondta hogy tetszik neki egy lány én segitek neki de közbe én is bele szerettem hogy tudassam vele?
Legközelebb amikor (javaslom legyen este :) összejöttök egy ilyen meghitt lélekkitárós gyűlésre akkor vezessetek be egy szabályt
"Mindig ki kell mondani amit gondolsz."
és ha bevezettétek akkor alkalmazd magadon ;)
(én azt mondom, hogy egyszer élsz és ha szerelmes vagy belé akkor semmi képen ne gyötörd magadat azzal hogy hagyod kicsúszni a kezeid közül :D, lehet hogy nagyon megbánnád, azonban a másik kézben ott van az is, hogy milyen remek barátod van akivel megtudtok nyílni egymásnak és mindent el tudtok egymásnak mondani és azt meg az egész kapcsolatotokban mindent kár lenne elrontani egy félresikerült szerelmi vallomással miközben lehet hogy csak fellángolásod van.........
de ezt mind te tudod ill. ha küldesz egy képet a srácról akkor megtudom neked mondani, hogy vallj-e neki szerelmet vagy se, de az már megint a te dolgod hogy megbízol-e bennem vagy hogy egyáltalán elolvasod az üzenetemet) :P
F/17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!