Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány aki tetszik nekem. Be is probálkoztam halgattam a nagyobbakra. Valamelyik segített de valakik akkora hülyesegeket tanacsoltak hogy "elbasztam" enyhén szolva. Már lassan 3 éve még mindig ugy vagyok vele hogy nekem nagyon tetszik?
Figyelt kérdés
Azóta is beszélgetek vele persze csak élőben mert előtte facebook-on letiltott.Nem mondom hogy utál de nem is szeret....Csak vagyok és kész.Mit tegyek hátha segít valaki tanácsa?Plussz még rá tesz egy lapáttal hogy 10 hónappal idősebb és kb 10 cm maggasabb lett nálam.Tanácsokat kérnék.2016. aug. 26. 00:15
1/4 anonim válasza:
Hagyd mert csak te jársz rosszul
2/4 anonim válasza:
3év, most már túl kéne tenned magad rajta szerintem.
3/4 anonim válasza:
Értékes éveket pazarolsz el a fiatalkorodból ezzel a lánnyal. Nem érdekled, nem tetszel neki, nem kellesz neki. Visszautasított. Fogadd el és lépj tovább. Keress olyan lányt, akit érdekelsz.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,legalább normális választ kaptam.Igy teszek szomoru de igy lesz. :)
2016. aug. 27. 13:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!