Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nagyon tetszik egy lány, de...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon tetszik egy lány, de nem merek ráírni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Ő nem tudja hogy én ki vagyok de nekem nagyon tetszik. A múltkor láttam és hát szerelem első látásra kb.:$ nem merek ráirni főleg azért nem mert nem tudom hogy miről beszélgessek vele és nem tudom hogy mondjam el neki hogy tetszik. Valami tipp hogy mit tegyek?
2016. aug. 22. 13:45
 1/3 anonim ***** válasza:
15%
Jó a segged kő wopper? 😂😂
2016. aug. 22. 13:49
 2/3 anonim válasza:
Figyelj ha nem is tudsz vele miről beszélni akkor veszett fejsze nyele. Mire gondoltál, ha össze jöttök majd csak ültök és bámuljátok egymást? Írj rá, kérdezd hogy mit csinál, nem zavarod e, de még véletlenül se azt hogy mizu vagy nem baj e hogy rá írtál...kérdezd van e hobbija, látott e mostanában jó filmet, de ha szimpi vagy neki ez az egész jön majd magától és ő is dob fel majd témákat. Ha már egy ideje beszélgettek akkor éreztesd vele hogy fontos neked, írj jó reggelt, jó éjszakát üzenetet, állíts be neki becenevet (ne olyat hogy Édesem, vagy Szívecském, hanem valami aranyos becenevet pl. Főnökasszony, Törpilla de hát ilyet csak akkor tudsz neki adni ha már egy ideje ismeritek egymást) és mikor eljön az ideje hívd el hogy találkozzatok, vigyél neki egy szál virágot, menjetek sétálni, valami romantikusabb dolgot találj ki, de ne nagyon nyálasat (ergo a holdfényes és gyertyafényes vacsora a tó mentén amiken hattyúk úszkálnak, és vonós négyes szól a háttérben kilőve). A lényeg hogy figyelj rá, ne siesd el a dolgokat, és légy vele őszinte. Sok sikert:)
2016. aug. 22. 14:49
 3/3 A kérdező kommentje:
2-es köszi:))
2016. aug. 23. 01:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!