Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Megmenthető még valahogy ez a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megmenthető még valahogy ez a kapcsolat?

Figyelt kérdés
Nagyon nagy hibát követtem el. Megbántottam a számomra legfontosabb személyt. Részegen kétszer smároltam egy sráccal, nem is emlékszem hogyan történt. Először nem is éreztem bűntudatot (mert ő is csinált már velem ilyet...), de most, hogy érzem lassan elveszítem nagyon bánom, és BÁRMIT megtennék, hogy megbocsájtson, és visszakapjam Őt! Egy hónapja szakítottunk, azóta próbálom visszaszerezni, de nagyon megsérült..Tudom, hogy hiányzom neki, meg még szeret, én is nagyon szerelmes vagyok belé, és nem akarom elveszíteni! Kérlek segítsetek, mert nem bírom nélküle, csak erre sajnos túl későn jöttem rá!
2016. aug. 31. 18:31
 1/7 anonim ***** válasza:
Itt nem veled van a baj, szerintem. Ha ő is csinált már veled ilyet, van pofája megsértődni egy kicsit is? Nem értem. Én a helyedben beszélgetnék vele az önértékeléséről...
2016. aug. 31. 18:39
 2/7 anonim ***** válasza:
54%
Elsonek teljesen igaza van
2016. aug. 31. 19:00
 3/7 anonim ***** válasza:
és te meg bocsajtotál neki amikor ő csinált ilyet? mert ha igen akkor nincs miről beszélni....
2016. aug. 31. 20:25
 4/7 A kérdező kommentje:
Persze, megbocsájtottam, utána jártunk még egy évig.
2016. aug. 31. 23:06
 5/7 anonim ***** válasza:
Ne haragudj meg kedves kérdező, de eléggé értetlen vagy... Nem ezt érdemled. ez olyan, mintha valaki engem megdobna kővel, én mosolyognék, de ha visszadobom, ő már nem szól hozzám.
2016. szept. 1. 00:15
 6/7 anonim ***** válasza:

A 4-ESnek igaza van a ti kapcsolatotok olyan h szeretitek egymást de annyira azért még sem h ne csináljatok baromságot ami kihat mind kettőtökre ,ok az is egy dolog ha csak egyszer történik meg de 2*?Eléggé elcseszted bocs. De mivel a srác is majdnem ugyanezt csinálta ő is eléggé érdekes. 1. amit tehetsz ha még nem tetted: oda állsz elé és bocsánatot kérsz de úgy h maradjon ön becsülésed.És nagyon fontos h ne kezdjetek el arról vitázni h kinek nagyobb a bűne. Most mivel a tiéd egy kicsivel nagyobb légy alkalmazkodóbb és engedj te.Akkor ha nem a legkedvesebb.De azért ahogyan írtam állj ki magadért csak ésszel érvelj és gondolkodj mielőtt megszólalsz.De maradjon becsületed.

2.Jól teszed h próbálod visszahódítani mert így még tudja h milyen fontos neked és h nem dobod el azonnal.

3 Le kell szoknod ezekről a baromságokról különben a 3. esetnél már tényleg igaza lesz amikor már feléd sem fog nézni.

2016. okt. 3. 20:14
 7/7 A kérdező kommentje:
Nyilvan tanultam belole, és jozan ésszel meg nem tenném ezt senkivel!
2016. okt. 3. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!