Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megmondjam, hogy szerelmes vagyok belé, ha van barátnője?
Figyelt kérdés
Vagy inkább kussoljak és ássam el magam a rákba?Egy élettelen:15/L#rák #szerelemviszonzatlanszerelem
2016. aug. 30. 22:09
11/15 anonim válasza:
Akkor ezt lekésted. Mennyit beszéltél vele, Mielőtt megismerte a párját? 9 voltam.
12/15 A kérdező kommentje:
Mostanában beszéltem vele...
Az előbb is..
2016. szept. 3. 23:25
13/15 anonim válasza:
WTF? Azt kérdeztem, mielőtt megkérdezte a párját! Mennyi időt töltöttél el vele, mielőtt összejött a jelenlegi csajával! Nem az, h mostanában! Vagy pedig csak nem régóta ismered, de már régebb óta összejött valakivel? ... Igen, a szerelem elég logikátlan, idealista érzés. Egyáltalán mióta tart ez az érzés nálad? Nem lehet, hogy csak egy fellángolás? Mennyit tudsz a fiúról, mennyi időt töltöttél el vele? stb... próbáld kiverni a fejedből, számomra az egyik legnagyobb bűnök egyike, ha valaki szétszakít egy párt... (ölés, árulás stb. után persze).
14/15 A kérdező kommentje:
Nem akarom szétszakítani őket!!!!!
Csak a barátja akarok lenni!!!
2016. szept. 4. 12:09
15/15 anonim válasza:
... szerintem meg ne legyél a barátja. Tartsd vele a jóviszonyt, de csak úgy tudod elfelejteni, ha nem töltesz el vele túl sok időt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!