Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha már nem vagyok szerelmes, megmondjam neki?
Szeretem, de már nem vagyok őrülten szerelmes. Nem vágyom senki másra, vele akarom leélni az életem, de már elmúlt a szerelem.
Ha mindig mindenben őszinték vagyunk, ezt hogy mondjam meg neki, hogy ne az jöjjön le számára ebből, hogy szakítani akarok, vagy legalábbis egy idő után majd otthagyom?
Vannak az ember életében ilyen periódusok, mikor kevésbé vagy egyáltalán nem szereti a párját. Rajtad áll, hogy vissza akarsz-e találni hozzá vagy sem.
Én nem mondanám el neki a helyeben, csak akkor, ha úgy érezném, hogy le akarom zárni a kapcsolatunkat.
"Nem elvakuktan tini mod lehet csak szeretni"
3-as szuper vagy! :D Ment a zöld pacsi.
Ezt azért pont nem akarja hallani ilyenkor az, aki szeret. Én is említettem ezt páromnak, hogy nálam is így működik, de nem esett jól neki, és mondta, hogy inkább az ilyeneket tartsam meg magamnak. Nem győztem magyarázni, hogy nincs gond a kapcsolatunkkal, és végül is érthető, miért, ez tényleg hülyén jön így ki.
Szóval ha nem gondolkozol szakításon, felesleges.
25L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!