Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megmondjam neki, hogy szerelme...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megmondjam neki, hogy szerelmes lettem belé?

Figyelt kérdés

Nagyon különleges módon ismerkedtünk meg pár hónapja, de én akkor a legelején megmondtam neki, hogy komoly kapcsolatot nem szeretnék, mert nem sokára másik városban kezdek dolgozni. Ennek ellenére sokat találkoztunk. Én már elköltöztem, így abban egyeztünk meg, hogy szép volt, jó volt, de ennyi volt, önbecsapás lenne folytatni. Azóta rájöttem, hogy beleszerettem. Néha facebookon beszélgetünk semleges témákról, van, hogy ő keres. Van értelme elmondanom, hogy mit érzek?

26/L

2014. okt. 17. 21:17
 1/3 anonim ***** válasza:
Csak ha komolyan gondolod
2014. okt. 17. 21:18
 2/3 anonim ***** válasza:
Az idő sok mindent megszépít.
2014. okt. 17. 21:23
 3/3 A kérdező kommentje:
Tényleg ezt érzem, hiányzik, nem vagyok az a rögtön szerelembe eső típus. Az egyik ismerősöm elhívott randira, ha igent mondok erre, akkor biztosan csak "hiánypótlásként" történne.
2014. okt. 17. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!