Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megmondjam neki, hogy szeretem, szerelmes vagyok belé? 22/L
Ez így neki nagyon kényelmes dolog: ott vagy te, ha van rá alkalom, van kivel elmenni, szórakozni, körülrajongod, stb... lehet villogni,hogy van csaja, meg ugye a szex sem elhanyagolható. Aztán majd meglát egy lányt, aki vonzóbb, aki inkább el tud képzelni maga mellett (lehet, vele sem akar komolyat) és veled közli: ugyan már, soha nem ígértem semmit! Megmontam az elején, hogy semmi komoly kapcsolat! És te egy szót se szólhatsz. És lehet, hogy közben elmész több olyan ember mellett is, , aki méltó társad lehetne és istennő lennél a szemében. Olyan mellett, aki meg is érdemelne téged.
Ne reménykedj. Ha egy év alatt nem alakult a kapcsolat szerelemmé, és még csak nem is tisztel annyira, hogy akkor elengedjen, akkor mindig is csak ki fog használni téged.
Lehet, fájna most a kapcsolat vége, de később? Ha ő szakít majd valaki más miatt? az milyen lesz? még meg is aláz vele.
Én bizony szakítanék, de vagyok olyan gerinces, hogy elmondanám miért: én komoly kapcsolatra vágyom, szerelemre. Szeretlek téged, de te nem viselkedsz érző emberhez méltóan. Ezért nem szeretném EZT a kapcsolatot IGY folytatni.
Node, kedves tanácsadó kibictársaim, nem tudhatjuk, miért vannak együtt... Lehet, hogy a szex-pajtásság fordult szerelemmé a lány részéről, a fiú pedig még mindig a szex-pajtásságnál tart.
Szerintem, mutasd ki, hogy szereted, vedd körbe azokkal a csajos dolgokkal amik kellemesek neki, de ne mondd ki neki. A férfiak lassan veszik észre a nők érzelmeit, így a látható jeleket kell erősítened annyira, amíg kiböki a szemét... Ha értékesnek (szellemi+testi szempontból) tart, akkor egy idő után rájön, hogy te vagy a tutiság, és lehet, hogy nem mondja, de éreztetni fogja veled, hogy szeret. Aztán egyszer, ha olyan bizalmas állapotban vagytok, meg is beszélhetitek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!