Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lent leírom, hogy mi a helyzet. Tudnátok rá válszolni? Légyszi
Figyelt kérdés
Nyaralok és egy német srác ott fekszik mindig mellettem és... Szerelnes lettem belé... Csak a keresztnevét tudom... Így van esély rá, hogy negtalálom facebookon vagy ki tudom így deriteni valahogy hogy mi a neve? Ha igen, hogyan? Nagyon fontos lenne, de megkerdezni meg mégse szeretném tőle... A válaszotokat előre is nagyon nagyon köszönöm!!!2016. aug. 25. 22:51
1/11 anonim válasza:
Hát pedig meg kéne kérdezned amíg tudod, aztán meg bánni fogod,hogy nem tetted.:D
2/11 anonim válasza:
Tudom, nem nagy segítség, de velem is ilyesmi van. Csak sajnos én még a keresztnevét se tudom.:(
De neked sok sikert!:D
3/11 A kérdező kommentje:
Hát köszi a válaszokat :D Csak attól félek, hogyha megkérdezem és akkor csak kiröhög vagy valami és nem tudom... Meg a szüleimmel vagyok és se ő se én soha nem vagyunj egyedül, hogy lenne alkalmam beszélni vele.. :(
2016. aug. 25. 22:58
4/11 anonim válasza:
Hát szerintem is inkább meg kéne kérdezni..
És soha nincsen egyedül? Biztos van olyan...
5/11 anonim válasza:
Ha a nevét se mered megkérdezni, akkor mit akarsz mégis?
6/11 anonim válasza:
Mi értelme lenne egy német sráctól bármit is akarni magyarként?????
Semmi.
Te maradsz az országban, ő pedig elmegy több 1000 km-re a sajátjába.
Ennek aztán lenne értelme.
Felteszem, a gondolkodás nem az erősséged.
7/11 anonim válasza:
Szerintem csaj csak jól megakarja dugatni vele magát.
8/11 anonim válasza:
az ötös válaszoló rárúgott a lényegre ... oké hogy a te korosztályod már csak facebookon képes kommunikálni, de azért azt a lépést, hogy bemutatkozol, meg megkérdezed a nevét, még talán megkéne húzni, mielőtt tényleg ismerkedni kezdesz vele .... főleg hogy már ilyen súlyos kifejezéseket is használsz, hogy szerelmes lettél bele, ami nyilván elég kétséges, inkább úgy mondanám, hogy tetszik, vagy vonzódsz hozzá, de ti tudjátok hogy nevezitek ... a lényeg hogy mutatkozz be nyugodtan, akkor ő is befog, tudod a nevét, ha meg kiderül hogy bunkó, már is nem leszel szerelmes, ha meg rendes, akkor meg mehet az ismerkedés ;)
9/11 anonim válasza:
Nem értem minden 10-en éves óvodás "szerelmes" elég, ha műfekvésben jól teljesít valaki :D egészen elképesztő milyen buta vagy, és ezt nem sértésnek szánom, mert a te korosztályoban szinte mindenki elvan tájolódva az emberek közti kapcsolatban (k**vára). Én 24 éves vagyok tudom nem nagy idő, de kb 10 csaj után nem tudom azt mondani ,hogy tudom miaz a szerelem:D, de ti instant azok vagytok ELKÉPESZTŐ.
10/11 anonim válasza:
Miért ne beszélgethetnél vele ? Nem kell félni ! Társalogj, ismerkedj vele nyugodtan, légy bátor és talpraesett, hozzáteszem a VALÓÉLETBEN ! Ne a Facebook-on mert akkor egész életedben egyedül maradsz, mint a kisujjad 😉
Ha pedig lenéző, és bántó lesz, annyival könnyebb lesz döntened a folytatást illetőleg. Sok sikert !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!