Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Most akkor mi a helyzet?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor mi a helyzet?

Figyelt kérdés
Van egy srác. Egy évvel idősebb tőlem, és tetszik nekem. Egyik, hát... mondhatni legjobb barátnőm elmondta neki (természetesen nem én kértem), hogy tetszik nekem. A srác azt mondta, hogy ha idén nem kéne elballagnia, még járna is velem. (Fontos tényező, nálunk az iskolai év egész csak június 30-án végződik). Szóval ez kb. májusban történt. A srác olyan furán viselkedik velem, nem tudom követni. Pl. ad a pizzájából, meg egy nap köszön vagy hússzor (ami egyesek szerint nem vall rá), meg úgy viselkedik velem, hogy pl. rám mosolyog, meg mellém ül buszon, mikor egyik ismerőse is ott van, szóval simán ülhetne akár mellé is. Egyik nap megkérdeztem tőle, mikor ér rá úgy, hogy délután későbbi busszal mehetnének, hogy kettesben tudjunk beszélni, mert erről akartam kérdezni tőle pár dolgot. Megegyeztünk, hogy délután kimegyünk faluba (ő ajánlotta fel, nem én). Rákérdeztem délután, hogy akkor most mi a helyzet. Azt mondta, hogy ő jövőre hétköznap nem lesz otthon, hétvégén meg elfoglalt lesz, erre az egy hónapra, júniusra nem éri meg járni, szünetben pedig melózni fog. De itt is ott van ez a „ha nem ballagna el, járna velem” cucc. És nem tudok neki hinni. Meg úgy utóbbi időben fura, pl. megvárja azt a buszt, amivel én megyek, meg reggel is busszal megy néha, pedig nem szeret buszozni. Szóval tényleg rettentő furán viselkedik, de azt mondja, nem akar tőlem semmit. Valakinek ötlete van ezzel kapcsolatban?
2016. jún. 14. 20:22
 1/4 anonim ***** válasza:
Látni akar :)
2016. jún. 14. 20:32
 2/4 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom nekem ez nagyon furcsa...dolgoznia kell nyáron?:D, és akkor mivan egy csomó ember dolgozik, és mellete él párkapcsolatot igaz a legtöbb nem egészséges, mert szétvan hajtva az ember és egymásra már alig van idő. Szóval nem tudom szerintem abban is van logika amit ő mond , de abban meg egyetértek hogy nem érted mivan...szerintem erről van szó amit elmondtam pl munka mellet én sem szeretem, ha van barátnőm főleg ha fárasztó a munka egész egyszerűen csak teher..ilyen világban élünk. Volt már így barátnőm max hétvégenként tudtunk normálisan találkozni meg együtt lenni ezért lett vége..és nem azért, mert nem akartam nem volt erőm , és időm rá.
2016. jún. 14. 20:38
 3/4 anonim válasza:
Nagyjából egyetértek a 2.hozzászólóval. Lehet,hogy tényleg a munka miatt nem akar kapcsolatot, vagy az is lehet,hogy csak erre fogja az egész dolgot, magyarán nem akar kapcsolatot,csak löki? a kamu,önmenekítési dumáit. :)
2016. jún. 14. 20:45
 4/4 anonim ***** válasza:
Vaószínűleg szórakozik. Nem éri meg pazarolni az időt rá. Hidd el, lesz olyan, aki nem játszik majd veled... :)
2016. jún. 14. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!