Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mi a helyzet, lehet esélyem?
Na szóval. Van egy srác aki nagyon tetszik már egy jó ideje, viszont ő már végzős és elballagott. Pont a ballagása napján jött az a "kell" érzés. Azóta nem nagyon láttam, viszont suliban van olyan lehetőség, hogy lehet még maradni 2 évet szakmát tanulni (részletesebben később). Ő az első olyan srác akiért tényleg bármit megtennék, eddig még senkinél nem éreztem ilyesmit. Párszor beszéltem vele face-n (én írtam) akkor normális volt. Hirtelen felindulásból írtam neki, hogy nem-e találkozunk, látta, de nem válaszolt. Utána még egyszer beszéltünk akkor viszont bocsánatot kért normálisan, azért mert bunkó volt (ő mondta) és nem válaszolt, valamint hogy nem mindig van kedve se ideje (de inkább ideje) ilyenekre. Később még láttam suliban, ott pedig egy csomószor nézett, vagyis megismert, tudja, hogy ki vagyok. Meg instagrammon szokta a képeimet lájkolgatni. És most jön szóba az suli. Fogalmam sincs, hogy marad-e, mert jelölt meg egyetemet, de azt is mondta, hogy szerinte nem fogják fel venni. És most következik a számomra legrosszabb rész. Elvileg barátnője van (talán 1-2 hete kb). Azt nem tudom,hogy ki, de aki beszélt vele és rákérdezett erre megmutatta, hogy mit beszéltek, és még azt se tudta megmondani, hogy a barátnője. Tehát akkor nem is annyira komoly? lehet még egyáltalán esélyem?
15/l 18/f
Tudom, hogy ennyi idősen már többet is akarnak, de több ismerősöm is így van kapcsoltban (lány 15-16, fiú 18-19) és tök jól megvannak.
Bocsi lehet, hogy kicsit szétszórtan fogalmaztam.
Nem kérek beszólogatásokat, normális (akár számomra negatív) véleményeket is elfogadok kulturált formában!!!
igazabol ezt igy nagyon nem lehet megitelni! sajnos mi ezt nem tudhatjuk! erre csak te johetsz ra, ugy hogyteszel erte!
szerintem meg mindig jobb az hogy probalkozol nala, aztan azt mondja h sajna mar van neki valaki, mintha meg sem probalnad! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!