Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mi tévő legyek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi tévő legyek?

Figyelt kérdés
NA szóval... van egy fiú akibe szerelmes vagyok. Jártam is már vele de egyszer csak tök fura lett: nem akart a szemembe nézni, amikor találkozni akartam vele akkor mindig mondott egy okot, hogy miért nem jó. Együtt járunk suliba és mindig más lányokkal volt. Végül megkérdeztem mi a baja és azt mondta, hogy túl sokat vagyok egy másik fiúval (aki a haverom, jóban vagyunk de csak BARÁTILAG! és ezt egyébként elmondtam neki h csak a barát. Azt mondta nekem, hogy csak fogadásból járt velem... de később mondta, hogy mégsem. Erre én bedühödtem és szakítottam vele. Most újra szerelmes vagyok belé és újra mondta, hogy szeret. DE most meg anyu nem engedi mivel elmondtam neki, hogy hazudott és most ez van. Mit tegyek? (értelmes válaszokat kérek! Ki nem az inkább ne is írjon. Kíméljetek meg a rossz beszólásoktól. Köszi!)

#szerelem-hazugság-tiltás
2016. aug. 25. 18:42
 1/3 anonim ***** válasza:

1. Vagy tényleg fogadásból járt veled , akkor viszont szerintem hanyagold , próbáld meg valahogyan elfelejteni.

2.Lehet , hogy tényleg nagyon féltékeny volt arra a fiúra...

Nem lehet ezt tudni , ha úgy gondolod próbáld vele még egyszer.

2016. aug. 25. 18:54
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem hagyd mert ebből csak szenvedés lesz. Ha nem tud benned megbízni nem adja meg a bizalmát akkor eleve halott a kapcsolat. Persze nem tudom a konkrétabb eseményeket de ezek alapján nem kéne folytatni. :/
2016. aug. 25. 18:55
 3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm mindenkinek :))))
2016. aug. 25. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!