Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mi tévő legyek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi tévő legyek?

Figyelt kérdés

Egyik osztálytársam aki már régóta tetszik nekem 4napja szakított barátjával. Valamiért rám írt amikor eddig még nem beszéltünk sose facebookon komolyabban, és elkezdtünk ismerkedni elmondta miért szakítottak és, hogy mennyire fáj neki az egész, de ami össze zavart hogy már napok óta rámír, és jókat beszélünk nevetünk egymás hülyeségein de nemtudom mire vélni...Felhozni nem merem szerelmet vallani meg főleg nem mert ugye nemrég szakított és nem hiányozhat neki az. Azt vettem észre, hogy ha én azt mondom szeretem a pizzát akkor ő is szereti egyből mindent szeret amit én is és nagyon érződik, hogy csak azért mondja, hogy legyenek közös dolgaink. Mit gondoltok szeretne velem komolyabb kapcsolatot? Mi tévő legyek, hogy fény derüljön a dolgokra?

Tapasztaltabb emberek válaszoljanak ha kérhetem! :)

2016. aug. 17. 20:32
 1/2 anonim ***** válasza:
Ilyenkor az ember nagyon instabil, jól állsz, de még várj bőven mielőtt lépsz felé. Ilyenkor kicsit kiszámíthatatlan az ember. Azért hajrá c:
2016. aug. 17. 20:34
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat!:) Annyit még kérdeznék, hogy a bőven alatt kb mennyi időt értettél?
2016. aug. 17. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!