Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi tévő legyek?
Figyelt kérdés
Van egy fiú barátom, akit 1 hónapja ismertem meg,de nagyon hamar megnyíltunk egymás felé. Megvigasztalt, mikor ki voltam bukva, meghallgatta a problémáimat és próbált segíteni. Egyre jobban közeledtünk egymás felé. Bulikon is megvédett a többi részeg embertől, végig ott volt mellettem. Ez nagyon is jól esett. Szerettünk egymással viccelődni és kötekedni is. Lényegében kezdtünk összehangolódni. Ám egyik hétvégén elmentünk bulizni együtt. Kicsit ittunk az tény, de nem annyit, hogy részegek legyünk, vagyis én nem. A srác végig ott volt mellettem és beszélgettünk. Mondta, hogy nagyon örül, hogy mindig itt vagyok mellette, bármi is történik. És akkor megcsókolt, majd megfogta a kezem és ölelgetett, majd haza kísért. Másnap megváltozott a viselkedése. Valahogy komolyabb és furcsább lett, nem olyan mint régen. Eltávolodtunk egymástól. Azóta meg csak fájdalmat okoz nekem lelkileg. Most mit tegyek?2016. jún. 7. 18:56
1/4 anonim 

válasza:

beszélj vele, hogy mi történt?
miért csinálja ezt?
amugy hány évesek vagytok?
2/4 A kérdező kommentje:
17L 19F
2016. jún. 7. 19:03
4/4 A kérdező kommentje:
igyekszem nem megbántani és eddig sikerült
2016. jún. 8. 16:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!