Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Most mi tévő legyek? Magammal...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mi tévő legyek? Magammal nem vihetem.

Figyelt kérdés

A lényeg, hogy az egyik haverom 4 évig együtt volt a barátnőjével, és most szakítottak 1,5 hónapja. A csajszival a 4 év alatt tudtuk, hogy többet érzünk egymás iránt, de sosem mondtuk ki, és nem is csináltunk semmit, tiszteletben tartottam, hogy a haverom barátnője, Ő meg szerette a haverom.

Három nappal ezelőtt haverommal (legyen Misi) Misivel kimentünk beszélgetni a városba, ittunk pár sört, és elmondta, hogy őt már nem érdekli a csaj, kimondta, hogy vége, felőle akárkivel összefeküdhet. Utána szó volt arról, hogy lemegy a Balatonhoz másnap 2 hétre, és tartsak vele. Mondtam, hogy van még dolgom, utána megyek, és egy közös haverunkat is leviszem kocsival.

Másnap már lent volt a balcsinál, én pedig a 4 év alatt nagyon jó barátságba kerültem a volt nőjével. Beszélgettünk este, és megkérdezte, hogy nem megyek-e át, szüksége volna rám. 1 hétig nincsenek otthon a szülei, így mondta, ha gondolom alhatok náluk is. Én bepakoltam a kocsiba, és elindultam. Útközben sokat gondolkodtam, de nem bírtam eldönteni, hogy tényleg csak egy támasz kell neki, vagy valami több?

Mikor fordultam be a kocsival, kinyitotta a kaput, mikor beértem, behajolt és puszit akart adni az arcomra, de én meg az Ő arcára akartam, és végülis csók lett belőle. Én bocsánatot kértem, ő kicsit komor tekintettel mondta, hogy semmi gond, álljak be hátulra.

Este folyamán éhes lettem, szóval kiültünk a konyhába, és csinált nekem, és magának is szalámis kenyeret. Dumálgattunk, nevetgéltünk, amikor mondta, hogy ne egyek sokat, mert dagi leszek. Ekkor persze felhúztam a pólómat, és kilátszott a kicsit jobban kidolgozott hasam, és nevetve válaszoltam, hogy: igen, tényleg elég lesz ennyi. haha.

Aztán megböktem az oldalát, hogy Ő se egyen többet, és a végén odáig fajult ez a huncutkodás, hogy "vajas a szád" dumával megcsókoltam. Nem fogom részletezni, aznap este megtörtént a dolog, reggel beszéltünk, én szarul éreztem magam, Ő próbálta volna elmagyarázni, hogy nincs ebben semmi rossz, de mégis csak az egyik legjobb haverom ex csaja..

Napközben beszélgettünk sokat, és mondtam, hogy max holnapig maradok nála, mert utána (legyen a közös haver Erik) Erikkel megyünk a Balatonra Misihez.

Erre megszólalt, hogy: Legyünk együtt, vigyél el engem is..

Mondtam neki, hogy nem jó ötlet, meg nem akarok balhét, akkor sem, ha már nincsenek együtt.

Ő erősködik, hogy szeretne jönni, én meg most nem tudom mit csináljak, persze határozottan, mivel én vagyok a férfi megmondtam neki, hogy nem vagyunk egy pár, és nem szeretném úgy elvinni bárhová is, hogy ott van Misi.

Mit tehetnék?

Én 18/F, haverom 18/F, a hölgy pedig 21/L

2016. aug. 25. 13:51
 1/1 anonim ***** válasza:
Szerintem, ha már Misi és a hölgy nincsenek együtt akkor nem problémázhat. Ha mégis, mond meg, hogy ő eldobta, neked meg kellett.
2016. aug. 25. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!