Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Van esélyem egy ilyen lánynál?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van esélyem egy ilyen lánynál?

Figyelt kérdés

Szóval van egy osztálytársam, aki már régóta tetszik, de soha sem mertem neki elmondani.

Alapjába véve eléggé félénk és visszahúzódó vagyok, de ettől függetlenül szeretek másokkal barátkozni és egy idő után megnyílok. Igazándiból valakinek van türelme kivárni, valakinek nincs. Emberfüggő. Mostanában nem érdekel ha valaki beszól miatta, visszaszólok neki vagy csak figyelmen kívül hagyom. Nincs sok önbizalmam, de általában pozitív visszajelzést kapok az emberektől. Valamint meg tudom védeni magam, ha valaki rám van szállva. Bár nem járok olyan divatos ruhában, de azért figyelek magamra és azt veszem fel, ami tetszik. A legtöbb ember szerint aranyos vagyok, viszont van, amikor hamar megsértődök. Ettől függetlenül nyugodt ember vagyok és nehéz felidegesíteni :D

Nos, ez a lány pedig eléggé népszerű, nem csak az osztályomban, hanem amúgy a suliban is. Szinte szemet szúr, hogy kb mindenből (ruha, telefon stb) megvan neki a legjobb. Bár kicsit zavar, hogy bunkó másokkal, de amúgy megvan a maga társasága és inkàbb velük foglalkozik. Sokkal de sokkal nagyobb önbizalma van mint nekem és többet is szokott beszélni. Bár kicsit az is zavar, hogy ha van valami olyan dolog, amit ő cikinek talál, akkor röhög rajta.

Mindezektől függetlenül nem hülye, jó jegyei vannak és nem utolsó sorban nagyon szép is. Igazándiból csak pár szót beszéltünk eddig és abból nem jött le, hogy kedvel-e vagy sem, de amúgy velem mindig kedves.

Nagyon béna szoktam lenni és semmi kedvem egész évben a bénázásomról szóló történeteket hallgatni, szóval éppen ezért merült fel bennem, hogy bejönnék-e neki ilyen tulajdonságokkal, mert egyébként nem próbálkoznék..

Bocsi a hülyeségáradatért, csak idén szeretném elmondani neki hogy tetszik és kicsit parázok tőle :D

2016. aug. 22. 09:01
 1/7 anonim ***** válasza:
Eléggé látszat ember vagy te is.
2016. aug. 22. 09:02
 2/7 anonim ***** válasza:
Házinyúlra nem lövünk!! Jó tanács.
2016. aug. 22. 09:03
 3/7 anonim ***** válasza:
56%
#2 erről csak akkor van szó, ha az ember nem tervezi hosszútávra... Kérdező, 50%, hogy van esélyed. Vagy igen vagy nem. :p (ezek alapján, amit leírtál lehetetlenség megmondani. Te jobban láthatod, mint mi ennyiből)
2016. aug. 22. 09:09
 4/7 SIDLER22 ***** válasza:

Nem nagyon passzoltok össze. Ez eléggé filmes tulajdonság. "A nagyon menő és a visszahúzódó"! Persze nyugodtan lehet nálla próbálkozni. Mondjuk az is érdekelne hány éves vagy. Általánosba nem túl jó ilyenekkel szórakozni. Nekem pl nyolcadikba elég gyerekesek voltak a lányok. De volt egy nagyon szép lány aki jó fej is volt csak hát ő nem szeretett engem. Immár két éve volt ez lassan, de még mindig nem tudom őt elfelejteni. :/

16/F

2016. aug. 22. 10:43
 5/7 anonim ***** válasza:

Minek neked ilyen lány?

Általában menő fiú - visszahúzódó lány kapcsolatról hallok, amit f..zságnak tartok, de szerintem fordítva sem jobb.

2016. aug. 22. 10:53
 6/7 anonim ***** válasza:

#3-as: kiallnek a kettes mellett. Hazi nyulra nemlovunk, plusz ha rovidtavra tervezi, ugy csak szrabb :)

Kedves kerdezo:

Kicsi az esely ra, hogy tetszel neki. Kb elkepzeltelek magam elott teged es ot, es en azt mondom, hogy egy ilyen lanyt a sajat maga tipusu fiuk erdekelnek

Viszont vegsosoron ezt akkor tudod meg biztosan, ha megkerdezed ot

2016. aug. 22. 11:16
 7/7 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy?

Van egy fiú osztálytársam aki ugyanilyen, mint te és állandóan bámul engem, a lány leírása is stimmel velem.

2016. aug. 22. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!