Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 éves fiú vagyok,3 és fél éve próbalkozok egy 19 éves lánynál. Van még esélyem?
Nagyon szeretem ezt a lányt, és csak vele érzem jól magam...
Jóban rosszban mellette álltam de csak barátként tekint rám.
Most egy hete nem beszéltem vele,nem tudom meddig bírom még...
Hogyan tudnám meghódítani?
Vagy ha nem is meghódítani, valahogy elfelejteni?
Tudom hogy ciki hogy 3 és fél év alatt nem sikerült, de kérem a negatív kommentelőket hogy ne engem célozgassanak...
Értelmes válaszokat előre is köszönöm! :)
TROLL KÉRDÉS!!
"a negatív kommentelőket" Ez reklám!!
Úristen,három és fél éve,igazán kitartó vagy. :D(a lehető legjobb értelemben mondom)
Viszont ha biztos vagy ebben,hogy csak barátként tekint rád,akkor nem tudsz mit tenni. Szóval biztos vagy benne?
Mivel "próbálkoztál"eddig?
Igazából,ha esetleg nem biztos,hogy csak barátként tekint rád,akkor választhatod hogy bókolsz neki,elhívod ide-oda,de ne csak baráti találkozónak tűnjön,nem túl tolakodóan,ne ess át a ló túloldára,de próbáld minél jobban tudtára adni.
Vagy választhatod hogy teljesen őszintén bevallod hogy szereted,aztán lesz ami lesz.
Köszönöm az utóbbi három értelmes választ!
Még azért is nehéz ez az egész mert háromszor már szerelmet vallottam és nem adott sosem konkrét választ hanem terelte a szót hogy "ő nem tudja miért nem érez irántam többet ".
Azt mondta elég érett a felfogásom, a külsőmmel sincs gond, de akkor most nem tudom mi hiányzik belőlem.
Én írtam az első normálisabb választ.
Igazából nem tudom megérteni,miért nem viszonozza,főleg ha őszintén mondja hogy nincs a külsőddel sem gond,semmivel...de ha így gondolja,nem tudja viszonozni,akkor nem igazán van esélyed nála.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!