Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lehetne esélyem ennél a lánynál?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetne esélyem ennél a lánynál?

Figyelt kérdés
3 eve ismerem mert osztálytársam. Nagyon sokat mosolyog ram nevet becez stb. Egyszer meg egy balba is elhívott. Sokszor beszéltünk élőben es Facebookon. De kesobb kezdtem az agyara menni egyik barátja szerint. 5 hónapig nem is beszeltem vele mert nem mertem hogy mit reagál ra. Most ujra nevet mosolyog ram becez es simogat. Higy is van ez? Hisz a bunkokat kedveli én meg jo fiu vagyok allitolag. Bar kicsit bunkobb lettem mostanság...lehet igy probalom ot megkapni :/. Részletesebben privátban tudnam leirni :)
2016. jan. 16. 23:08
 1/3 anonim ***** válasza:
48%
Ne légy bunkó, csak akkor, ha kell...
2016. jan. 16. 23:09
 2/3 anonim ***** válasza:
Házinyúlra nem lövünk.
2016. jan. 19. 17:43
 3/3 anonim válasza:

Jaj... hány évtized alatt fog kikopni végre az emberek rögeszméi közül "mert a húgának a nagynénjének a szomszédjának a volt anyósának a férje ezt mondta". Ne érdekeljen ki mit mond, kivéve azt a lányt, csak ő tudja(ő) mit akar.

Ha gondolod írj kicsit részletesebben, szívesen segítek :) 17/L

2016. jan. 21. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!