Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Katólikus lányok! Ti hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Katólikus lányok! Ti hogy vagytok vele?

Figyelt kérdés
Csak szintén valásos sráccal jönnétek össze vagy tökmindegy és akár egy ateistával is ??

2016. aug. 20. 14:02
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/85 anonim ***** válasza:
#80. Nem tudom, szerintem normális, ha házasság előtt lefekszik egy ember. Normális dolog.
2016. aug. 23. 19:43
 82/85 anonim ***** válasza:
50%

Nem voltam még igazából szerelmes (azt hiszem). De őszintén... Ha az lennék, és az érzelmeim viszonzásra találnának, biztos vagyok benne, hogy egy idő után nagyon nehéz lenne türtőztetni magam.

De... Ebben a parancsban nincs semmi rossz. Ártunk ezzel valakinek? Nem. Ez a parancs a házasság szentségét védi. Hiszen ez egy szent dolog, amit már nem lehet felbontani. Komolyan kell venni, egy életre választunk társat. (vagyis így kellene lennie, de annyi minden közbejön-hűtlenség, erőszak.. :( nagyon meg kell gondolni) Azzal, hogy várunk a házasságig, a partnerünknek is bizonyítjuk, hogy szándékunk komoly, s az első együttlét lesz a legnagyobb ajándék, amit a másik félnek adhatunk.

2016. aug. 23. 19:52
 83/85 A kérdező kommentje:
#73 Örülök hogy vannak akik még komolyan veszik ezt :)
2016. aug. 24. 13:01
 84/85 A kérdező kommentje:
#82 igen én is így gondolok erre :) Meg nem tudom én nem szerenék az nászéjszakámon azzon görcsölni ,hogy vajon a férjem arra gondol ,hogy hány pasival feküdtem már össze vagy hogy megfeleni akarjak neki az előző partnereihez képset !!
2016. aug. 24. 13:05
 85/85 anonim ***** válasza:

Nahát én fiú vagyok és mondhatni ateista ...

Én valahogy nem tudok együtt lenni egy hívő lánnyal. Túl ... idegen ez nekem. Alapból a személyiségem is olyan, hogy nagyrészt a logika és a racionális dolgok irányítanak és nem az érzelmek. A vallás pedig egy érzelmi alapú dolog, ami köszönőviszonyban nincs a józan ésszel. Elhiszem hogy csodálatos mentális orgazmusokat élsz át a templomban de nekem ez valahogy ... nem, nem megy. Próbáltam hinni istenben, próbáltam meggyőzni magam arról hogy létezik, próbáltam elhinni hogy ez az entitás egy valóban mindentudó, tejhatalmú valaki, de minél többet tudok meg az univerzumról, pszichológiáról, biológiáról, kémiáról, annál kevésbé tudom magam ebbe az illúzióba ringatni és ez kiábrándító. Aki nem látja át hogy a vallás egy nagyszerű politikai húzás az vagy nem akarja átlátni, vagy hülye, már elnézést. Szóval a konklúzió az hogy NEM, soha nem jönnék össze egy hívő emberrel, mert egymás idegeire mennénk, főleg ha próbálna téritgetni.

2016. szept. 14. 21:39
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!