Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Katólikus lányok! Ti hogy vagytok vele?
Katolikus, 18 éves lány vagyok. Én összejönnék simán nem hívő sráccal is, persze csak ha jó ember (meg hasonló a természetünk, értékrendünk, stb.). De azért jobban örülnék egy hívőnek, akár katolikus, akár evangélikus, akár református- hisz mégiscsak tudnánk egymást erősíteni a hitünkben, és együtt haladnánk Isten ösvényén. :) Természetesen ha ateistával jönnék össze, akkor elvárnám, hogy ne gyalázza a hitemet és persze Istent.
Ezt amúgy az itt kommentelőktől is szeretném kérni. Attól, hogy Ti nem hisztek, kérlek, ne írjatok csúnya, gyalázkodó dolgokat Istenről vagy a Bibliáról. Legyen bennetek annyi kedvesség (és intelligencia), hogy tiszteletben tartjátok a hitünket. Köszönöm.
#74- őszintén szólva nem tudom, ki melyik hozzászólást írta, a százalékokat pedig nem jegyeztem meg... Csak láttam pár kevésbé szép kommentet, azokra reagáltam.
:)
Figyelj, semmi baj :)
Tudod, a vallás és a hit mostanság nagyon külön utakon jár. A hívőknek szeretetet (ha úgy tetszik, Isten szeretetét) kellene közvetíteniük, nem pedig csak "vallásos felsőbbrendűséget", meg a nem hívők lenézését. Meg aztán ott vannak azok is, akik már extrémizmusba hajlanak. Elég szomorú, hogy sokan csak ilyen példákkal találkoznak, mint ahogy Te is... (ezzel nem azt akarom mondani, hogy pl. én tökéletes vagyok. Pls. :D még azt... De azért a jóra kell törekednünk :) és akkor már jó úton vagyunk :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!