Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Katólikus lányok! Ti hogy vagytok vele?
Figyelt kérdés
Csak szintén valásos sráccal jönnétek össze vagy tökmindegy és akár egy ateistával is ??2016. aug. 20. 14:02
61/85 anonim válasza:
#60. Szerintem a ne paráználkodj és az úr napját szenteld meg, az hülyeség. Lehet azért vagyok ennyire vallás ellenes, mert az iskolánkban belénk akarták verni. :D
62/85 anonim válasza:
#60. A többi meg szerintem íratlan szabály. :) Ezért ezeket nem kell parancsba foglalni.
63/85 A kérdező kommentje:
#61 Én ebbe nőttem fel :D De most már nem azért járok templomba mert attól szüleimnak jobb lesz hanem mert vágyok oda :D
2016. aug. 23. 14:13
64/85 anonim válasza:
#63. Nekem olyan, mint egy rossz esti mese. :( Sorry, köszönd ezt a volt iskolámnak. :D
65/85 A kérdező kommentje:
#62 Íratlan szabály ? Érdekes módon mégis rengetegen vannak a sitten gyilkolásért lopásért és rengetegen csalják a házastársukat :D Ezek nem is olyan szabályok vagy parancsok amik a mi kárunkra vannak hanem inkább segítnekünk olyan életet élni ami álltal üdvözülhetünk :)
2016. aug. 23. 14:16
66/85 A kérdező kommentje:
#64 Hát akkor nem jó sulit választottál :D Vagy ők cseszték el :D
2016. aug. 23. 14:17
67/85 anonim válasza:
#65. Egy alap intelligenciájú ember nem öl és nem csalja meg a feleségét. :) Nincs igazam? :D
68/85 anonim válasza:
#66. Hát ja, rendesen elb*aszták.. :D
69/85 A kérdező kommentje:
#67 Hát nem feltétlen :D Hova jártál amúgy?
2016. aug. 23. 14:23
70/85 anonim válasza:
#69. Normális ember, nem öl, nem csal, ndm lop stb. Max ha rámírsz privátba, akkor elmondom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!