Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Katólikus lányok! Ti hogy vagytok vele?
Ne aggódj én melletted állok :)
Én is kivárok a házasságig mert annál szebb dolog nem hinném hogy van amikor magamat adom oda a másiknak méghozzá örökre Isten színe előtt. És bárki bármit mondhat de attól én még így fogom csinálni. Fiú létemre én is csak vallásos lánnyal jönnék össze mert akkor nem lesznek olyan viták hogy miért kell templomban esküdni vagy miért kell a kölköt megkeresztelni pedig ezek mind mind csodaszép dolgok. :)
22/F
#31-es vagyok
Valóban nem könnyű mert ugye hülyének néznek sokan de az a megoldás hogy nem kell velük foglalkozni. Csinálják jobban az életüket Isten nélkül ha tudják :D
De én azt mondom hogy nem kell aggódni mert amíg mag van addig nincs baj mert ebből majd hatalmas termés is lehet és ebbe csodálatos dolog belegondolni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!