Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha 13 évesen van barátom?
*tanulmányi
utolsó mondatot úgy értettem hogy abból a 2 tantárgyból voltam 4es a többiből 5ös:D
szerintem nem gáz amíg a normális határok közt vagytok :)
szerintem a csók még belefér de ennyi idősen semmi több.....és én a helyedbe leülnék anyukámmal beszélgetni és elmondanám neki hogy bízhat bennem és tisztába vagyok vele hogy még fiatal vagyok ahhoz..... és bízhat bennem meg minden szóval lelkiznék vele egy kicsit, szerintem biztos anyud is értékelné h elmondod neki a dolgokat és én elmondanám h már csókolóztatok de semmi több... és szerintem megnyugtathatnád és elmondhatnád neki ezt amit ide is leírtál....és mondhatnád neki azt is h mindent elfogsz neki mondani mert azt szeretik az anyák :) :D de komolyan szerintem elkéne mondanod neki, hidd el az anyák tudnak az ilyen ügyekbe a legjobban segíteni
és az természetes hogy aggódik :) a kicsi lánya vagy és maradsz is
és lehet először nem fog neki örülni de hosszútávon neked is jobb lesz ha tud a dolgokról :)
egyébként én kövi hónapba leszek 14 :) sok sikert :)
A fő kérdésedre válaszolva: Nem, egyáltalán nem gond.:) (Úgy ahogy ti jártok. Az a nem normális amikor ennyi idősen a lánynak abortuszra kell mennie)
#3 Hogy érted azt, hogy nincs olyan nő aki nem esett volna át egy abortuszon? :D Én a környezetemből több olyan nőt tudnék felsorolni akinek nem volt.
Eddig az volt a kérdés, hogy gáz, hogy nincs-e, most meg gáz, hogy van-e.
Egyébként megsúgom az ennyi idősen kezdődő kapcsolatok nem tartanak sokáig. További szép napot :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!