Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek az gáz hogy még...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az gáz hogy még nem volt barátom 15 évesen?

Figyelt kérdés
Lehetett volna de én még nem éreztem úgy, nem is csókolóztam.Mostmár viszont szeretnék,és járok bulikba is egyre többször. Mi lehet a gond? 15/L
2015. nov. 23. 00:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Hiába erőlteted,nem lesz hamarabb barátod. Csak éld az életed.Nyugi,nem ciki,a többségnek se szerelemből van barátja,csak tettszenek egymásnak. Nekem sincs barátnőm,még nem ragadt meg a tekintetem senkin.

15/F

2015. nov. 23. 00:23
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
inkább az gáz h 15 évesen viszked a nuni h pasid legyen :D
2015. nov. 23. 00:24
 3/12 anonim ***** válasza:
27%

Honnan tudod,hogy dugni akar? Fogd be inkább.

15/F

2015. nov. 23. 00:25
 4/12 anonim ***** válasza:
83%
Ha hiányzik, hogy jól megdugjon valaki, csak szólj nekem. :P
2015. nov. 23. 01:13
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Már miért lenne gáz? Lehet hogy vannak osztálytársaid akik több farkat fogtak mint kilincset, de szerinted kit fognak komolyabban venni?
2015. nov. 23. 01:23
 6/12 anonim ***** válasza:
82%

3-as amúgy nagyon okos lehetsz, képben vagy látom a biológiával és a szerelemmel :D

ha kicsit okosabb lennél tudnád hogy a szerelem biológiai szinten a szexuális vonzódás, szóval aki még szexuálisan nem vonzódik az olyan álszerelem, korai dolog és legfőképp a divat miatt van

furán hangzik de egy szenvedélyes csók is már egy gyenge aktus

2015. nov. 23. 01:24
 7/12 anonim ***** válasza:

Nem gáz az ha még nem volt barátod,hiába szeretnél kapcsolatot most azonnal,ilyen korban szerintem még tanulj,majd akkor jön az igazi mikor nem is gondolnád.

16/F

2015. nov. 23. 04:34
 8/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszokat! Nem áll még szándékomban dugni,csak egy barátot szeretnék már..
2015. nov. 23. 07:11
 9/12 anonim válasza:
Nem létfontosságú ebben a korban szerintem.. Én még szerelmes sem voltam.. 15f Majd egyszer jön az igazi,csak kérlek ne görcsölj rá..
2015. nov. 23. 07:27
 10/12 anonim ***** válasza:
El jön az ideje amikor szerelmes leszel valakibe
2015. nov. 23. 07:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!