Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehetne barátom 12 évesen?
Figyelt kérdés
12 éves vagyok és van egy 16 éves barátom szerintetek ez korai meg ? Nem kell mondanotok h tanulnom kellene helyette stb. Kitűnő tanuló vagyok, jut idö a tanulásra is :D. Csak egy bajom van h ő már többet is szeretne... Szerintetek ?2015. szept. 18. 19:11
1/13 anonim válasza:
Megakar bas.... hagyd el , neki arra kellesz csak
2/13 anonim válasza:
Szerintem,ha annyira szeretnél barátot válassz inkább 12-13 évest, mert ez a jelenlegi felállás sehogy nem lesz jó.
3/13 anonim válasza:
Ne add neki a szüzességedet! Higgy nekem! ;|
4/13 anonim válasza:
1es, A meg akar bni és a csak meg akar bni között van egy kis külömbség... Persze attól még lehet neked van igazad ezt mi nem tudhatjuk :D
5/13 anonim válasza:
hát már az gáz hogy 16 évesen egy 12 éves kislány kell neki. nagyon valószínű hogy csak le akar fektetni. ne menj bele... velem megtörtént egy idősebb sráccal, saját tapasztalat, ne menj bele ilyenbe. utána én jöttem csak ki szarul, neki meg egy újabb strigula voltam csak.
és 12 évesen nagyon nem helyén való lefeküdni valakivel...
6/13 anonim válasza:
Neki csak arra ellesz, meglehet… :/ Sajnaálom, ki kellett mondanom! Szüleiddel mibdenképp beszélj erről! ;)
7/13 anonim válasza:
Szerintem korai, főleg egy 16 évessel...Az, hogy többet is szeretne, már csak hab a tortán....
8/13 anonim válasza:
lehetni lehet barátod, de még nem vagy érett hozzá. nem, nem a korod miatt, hanem a kérdésed miatt. majd csak akkor "lehet" igaz kapcsolatod, ha nem írsz ki kérdést róla a gyakorin, mert egyértelmű lesz neked. ez nem probléma, mindenki máskor érik meg :)
9/13 anonim válasza:
Ha látod hogy szerelmes is beléd és nem csak b*ni akar akkor maradjatok együtt :)
10/13 anonim válasza:
Hali! Nos nekem van egy 14 éves hát nem nevezhetem barátomnak, inkább csak életem szerelmének. Együtt vagyunk már 2 hónapja, (igen elég régóta xD ) de ha csak azt akarja, akkor hagyd a csodába
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!