Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon ciki hogy 16 évesen még nem volt barátom, és nincs is olyan fiú, akinek tetszenék?
Miért nem tetszem senkinek se? Pedig nem vagyok csúnya (szép se) Amúgy ha nekem tetszik egy srác, akkor nem merek kezdényezni, mert félek hogy én nem
tetszek neki, és csak jól beégek :$$ ezen lehet változtatni, vagy ez típus kérdése? Előre is köszi a válaszokat :3
Szerintem nem baj amúgy én is így vagyok vele hogy nem merek oda menni mert volt már egy pár beégésem :( !
15/f
[:) Barátnőm már volt de nem volt hosszú idő az sem :) :(]
Szerintem nem ciki, vagyis miért lenne az? Én 17 éves vagyok, 3x volt barátnőm, az első egy gyerekkori alsós "szerelem", a másik egy komolytalan kapcsolat, igazából egyiket se mondanám úgy igazinak. Próbálkozok pár szimpatikus lánynál, de valahogy soha nem jön össze. Talán túl önbizalom hiányos vagyok. Kiskoromban elég dagi voltam amiért sokat is csúfoltak, ezért döntöttem a változás mellett, de mély nyomot hagyott bennem. Élek közösségi életet, igaz nem akkorát mint egy városi fiú, de azért eljárok néha bulizni. Kondizni is járok, testalkatom izmosabb, általában szórakozott vagyok, nyitott minden témára, mindenkivel szót értek. Valószínűleg az a legnagyobb gondom, hogy nem vagyok páwakisfiú. De az is lehet, hogy ez csak egy kifogás, még nem gondolkoztam rajta. Száz szónak is egy a vége, semmi szégyelni való nincs benne, ha még nem volt barátod, majd lesz valaki aki értékel és kedvelni fog. Mellesleg nem muszáj lépni, elég ha jelzed a fiú felé, hogy tetszik neked, egy apró mosollyal, esetleg egy kacsintással, ha kölcsönös próbálkozni fog, hidd el :)
17/F
Jobb is ha nem volt még...
Tanulj...
Nekem volt már 3 barátnőm vol 15 éves korom óta és szó szerint tönkretettek... Lerontottam a jegyeim... Túl érzelmes típus vagyok és ha valakit nagyon megszeretek nagyon nehezen tudom elengedni. A csajozást abbahagytam most én inkább a tanulmányi eredményeimre koncentrálok.
#4-5 azért nem mindenki ojan érzelmes mint te van aki csak át sétál azon a kapcsolaton mert volt rosszabb is neki
Hogy mondjak valamit is a kérdezőnek egyáltalán nem gáz csak ne szomorkodj
Az a ciki, hogy ilyet kérdezel...
Ha tetszik neked, ő azt nem fogja a lelki szemeivel megérezni. Vagy lépsz, vagy hoppon maradsz. A dolog egyszerű. (Na jó, lehet szerencséd lesz, és a sült galamb eléd esik, de annak elég elenyésző esélye van.)
JÚÚÚJ..NEM VOLT BARÁTJA 16 ÉVESEN...
SZÉGYEN EZ A SZŰZ P*CSA!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!