Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok: az ciki hogy egy 24 éves fiúnak a 16 és 19 éves lányok tetszenek jönnek be? F/24
én fiú vagyok, de szerintem nem ciki
23f
Nem ciki, de kiváncsi volnék a mögötte lévő lelkiállapotra.
L
Én nem jönnék össze egy ilyen időssel, szerintem csak felakarsz vágni a csajoknak a "koroddal" azzal,h te már nem vagy olyan kis sz*ros mint a pasik a környezetéből. MEg hát nehezebb lenne a számodra megtartni, megszerezni egy veled egykorú csajt, aki esetleg egyetemre jár, dolgozik.
És jó eséllyel csak dugásra kellenék. Az imént leírtakat a 2 bátyám is így gondolja. Ők képesek megszerezni a hozzájuk illő csajokat.
19 éves am már oké, de egy 16-17 éves szerintem nem, persze ez ember függő, és eltudom képzelni azt a szituációt,h megismerkedek egy 24 éves pasival és minden okés vele, de a nagy átlagra szerintem nem ez az igaz.
Nem ciki, de az ilyenek viszik el mindig előlem a lányokat akik nagyon tetszenek.
16F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!