Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek milyen volt az első csókotok és hány évesen?
11/19 A kérdező kommentje:
Tapasztalt sráccal volt és számítottam rá, hogy meg akar majd csókolni, ezért végig nagyon paráztam. Kicsit ittunk, addigra ellazultunk mindketten és ahhoz képest, hogy nem egy romantikus alkat a fiú, nagyon aranyos volt. :) És persze nagyon jó volt, eleinte kicsit fura, pláne hogy rögtön nyelvessel indított, de az este végére belejöttem. 18 évesen "volt", most is annyi vagyok.
2016. aug. 10. 14:18
16 évesen. Nem voltam józan és nem is érdekelt a pasi, úgyhogy egyáltalán nem paráztam, és olyan "semmilyen" volt az egész. :D Nem egy pozitív emlék, de nem volt kimondottan rossz, nem bénáztunk egyáltalán.
2016. aug. 10. 15:21
14/19 anonim válasza:
5.-dik szulinapomon :D
Volt osztalytarsam öccse volt az "áldozatom".
Apu eppen jott a munkábol es minden gyerek aki ott volt,elbujt.
En meg ő takaro ala.na akkor lekaptam :DD
Utana bearult anyanak,hogy:
-Megcsokolt,megcsokolt!
Azota is ha visszaemlekezek mindig rohogok :DD
Bocs az ekezetert telorol vagyok
2016. aug. 10. 16:56
14 évesen volt az első 😄
A srác a szobájában gubbasztott miattam mert nem tudta mi van akkor most köztünk (udvarolt nekem)
Bementem hozzá azzal a szándékkal hogy nemet mondok neki.
Elmondtam miért nem,ő meg szomorú lett. Megöleltem. A személyisége miatt nem tetszett, a külseje vonzott azonban.
Ahogy ott nézett a szemembe, harapdálta az ajkát és megkérdezte hogy adhat-e egy puszit akkor nem tudtam valahogy nemet mondani, olyan fura érzés fogott el..
Először tényleg puszit adott. Picit beszélgettünk utána még egy puszit akart adni. De átvert és megcsókolt:D
Élveztem, bár kicsit cigi ízű volt a csókja:/
15/l
2016. aug. 10. 17:51
16/19 anonim válasza:
Nekem 13 évesen történt és nekem nagyon jó volt, csak egy évvel volt idősebb a barátom, de a korához képest érett gondolkodásu és ez a csókon is látszódott. Mindkettőnknek ez volt az első, de nagyon figyelt rám, minden rezzenésemnél megkérdezte, hogy minden oké e. Csodás volt és tényleg mintha pillangók lettek volna a hasamban. <3
2016. aug. 11. 11:25
Nekem 8 évesen.Egy fiúval akibe szerelmes voltam és ő is belém.A fa mögött.😃Az egész osztály ott tolongott és bíztatott hogy csókolózzunk.Meg fontak nekem koszorút meg gyűrűt gyermekláncfűből.Nagyon jó volt.A mai napig szerelmes vagyok a fiúba.Szerintem ő is belém de végül nem folytattuk tovább, mert folyton szekálták a barátai.Remélem egyszer még ,,összejövünk".Most 13 vagyok.(Lány)
2016. aug. 13. 12:13
15 évesen kicsit ittas állapotban az egyik haverommal olyan "miért ne?" alapon. Hát nem nagyon emlékszem rá, hogy jó volt-e mert ugye teljesen tapasztalatlan voltam. Nem bántam meg, csak nem így képzeltem el az elsőt :D De legalább az első barátommal, az első csókunknál nem bénáztam.
16/L
2016. aug. 13. 12:45
16, majdnem 17 voltam az első csókomnál. A srác 18 volt. Már 3 hónapja alakultak köztünk a dolgok, de én nagyon nem adtam könnyen magamat, és főleg hétvégente találkoztunk bulikban. Amikor már tényleg szoros volt a kapcsolatunk, egy buliban történt meg. Egész este össze voltunk bújva, ölelgettük, puszilgattuk egymást, volt több szájra puszi. És kicsit később, a kocsma teraszának a közepén megcsókolt, rögtön nyelves volt. A haverjai láttak, elkezdtek tapsolni, majd a fél terasz tapsolt.:D De számomra megszűnt a világ, addigra már józan voltam, de az egész olyan álomszerű volt, mint amikor be van rúgva az ember. Tökéletes volt, nem is bénáztunk, ő tapasztalt volt, nekem pedig meglepően jól ment (úgy érzem), gyorsan ráéreztem és belejöttem. :)
2016. aug. 13. 14:18
Kapcsolódó kérdések: