Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Melyikünk tetszik neki vagy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyikünk tetszik neki vagy egyikünk se?

Figyelt kérdés
Van egy srác aki elhívott engem meg barátnőm mozizni a haverjaival. Úgyanúgy beszélgetett mindkettőnkel. Udvarias volt meg kedves meg minden habár szinte csak én beszéltem hozzá meg válaszoltam neki. Barátnőm csak ritkán szólalt meg. De mikor csoportba beszélgetünk vele mindig barátnőm válaszaira ír vissza hamarabb.

2016. aug. 9. 22:27
 1/10 anonim válasza:
100%
Szerintem te tetszel neki jobban. Vagy te fogsz neki jobban tetszeni ha látja hogy te érdeklődsz felőle nem pedig a barátnőd
2016. aug. 9. 22:29
 2/10 A kérdező kommentje:
Igazából barátnőm is érdeklődik iránta csak élőbe nem nagyon beszél hozzá.
2016. aug. 9. 22:31
 3/10 anonim ***** válasza:

Első válaszoló! Az emberek nem akkor fognak vonzódni valakihez, ha látják hogy az a személy érdeklődik irántuk.

Kérdező! Mivel látszólag ti jobban ismeritek egymást, azaz az a srác jobban ismer téged, mint a barátnődet, valószínűleg hamarabb fog megfogalmazódni benne, hogy tetszik-e neki a belsőd. (Na, ezt jól megfogalmazzam...😂)

Azt írtad, az a srác hívott el mindkettőtöket. A külső szimpátia tuti megvan.

2016. aug. 9. 22:40
 4/10 A kérdező kommentje:
Igen. De velem nem beszélget privátba meg csoportba se reagál ha írok valamit vagy ha képet küldök. De mikor élőbe ott vagyok akkor szinte csak én beszélek hozzá.
2016. aug. 9. 22:47
 5/10 anonim ***** válasza:

2-dik vagyok!

Az, hogy nem reagál az üzeneteidre, az még nem feltétlen jelentheti azt, hogy untatod, vagy hasonlók.

Lehet, hogy nem túl bőbeszédű, ezért nem beszél hozzád annyit. Ennyiből még egyáltalán nem ajánlom, hogy vonj le következtetéseket.

2016. aug. 9. 22:52
 6/10 anonim ***** válasza:
Bármi lehet ebből még!
2016. aug. 9. 22:53
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. És remélem lesz valami. :)
2016. aug. 9. 22:57
 8/10 anonim ***** válasza:

Barátnődtől mennyit kérdezget?

Amugy nekem olyan furcsa hogy ugymond "mindketten erdeklodtok iranta", egymassal is meg kene ezt dumalnotok nehogy a baratsagotok karara menjen ez a dolog

2016. aug. 9. 23:13
 9/10 anonim ***** válasza:
Hmm, ez elegge szorszalhasogatoan hangzik. Szerintem picit eltulzod a barátnőm uzijeire valaszol korabban dolgot. A személyes beszélgetésre pedig csak annyit mondanék, hogy te nyíltabb, bátrabb vagy, nem ugy mint a barátnőd, aki szrntm felenk, visszahuzottabb, euert szólal meg kevesebbszer. En is ilyen vagyok, foleg idegen tarsasagban, szinte vegig kívülről figyelem a beszélgetést. Szerintem egyikőtök se jon be neki, vagy ha igen, Fogalmam sincs melyikotok.
2016. aug. 10. 02:26
 10/10 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm a válaszokat :)
2016. aug. 10. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!