Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha nagyon tetszik?
Tudom házinyúlra nem lövünk, ezt próbáltam is betartani de nem megy!!
Van egy lány az osztályunkba aki egyszerűen tökéletes!! Nemcsak okos, kedves, intelligens, humoros, komoly hanem eszméletlenül szép is!! Vékony, hosszú sötétbarna haja van, gyönyörű zöld szeme, és amikor mosolyog na az kész.
Sajnos többen is észrevették őt, de ő senkivel sem kezdett még ki. Érdemes lenne bepróbálkoznom? Eddig könnyű volt háttérből nézegetni de lehet hogy meg kéne próbálnom. Vagy maradjon inkább titokban?
Mit tehetnék??? 17 f
Mire vársz tesó?!
Én a helyedbe vallanák neki :) veszteni valód nincsen..!
Nyugodtan kezdj el vele beszélgetni :) csak legyél magabiztos de ne nagyképű és ne túl rámenős és ne legyél ilyen tesze-tosza se
add önmagad :) sok sikert :)
Hát ez az hogyha nemet mond akkor ciki még 2 évig egy helyre járni vele.
Többször odamegyek segítséget kérni tőle, és ő mindig aranyosan segít de nem látom azokat a jeleket amiket kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!