Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két fiú is tetszik, de nem tudom, melyik jobban, valaki tud segíteni?
Figyelt kérdés
Az egyiket 4 éve ismerem (osztálytárs) és már egy éve tetszik, folyton húzzuk egymás agyát, néha tesz nekem egy-két félreérthető megjegyzést, de mást nem. A másik sráccal 4 évig jártam egy osztályba, két éve láttam utoljára és most újra felbukkant, durván megváltozott. Mindkettő folyton a fejemben jár és nem tudom melyikre érdemes több fogyelmet fordítanom. Véleményeket kérek, ki melyikre "voksol". Köszönöm.2016. aug. 5. 22:58
1/6 anonim válasza:
Ezt csakis te döntheted el! De ha így nem tudod eldönteni, hogy melyiket válaszd, ne haragudj, hogy ezt mondom, de akkor ne is válaszd egyiket se. Ha valamelyik jobban tetszik, válaszd azt, de ne hagyd, hogy "versenyezzenek érted", se azt, hogy a másik szarul érezze magát, hogy egy hangya pénisznyivel veszített...
2/6 anonim válasza:
Az első válaszadónál nem tudnék jobb választ írni :D :)
max annyit fűznék még hozzá hogy ha más pasi nem jöhetszóba (vagy az nem olyan) akkor a kettő közül maximum annyiban tudsz dönteni hogy melyik értelmesebb, okosabb, jófejebb...
mást nem tudok mondoni :/ :)
de ez csak az énvéleményem/tanácsom, te döntöd el mit csinálsz :)
3/6 anonim válasza:
Szerintem aki egy éve tetszik :) mert montad hogy tetszik neked és öt jobban megismerhetedmég stb.. Szerintem öt válazd:)
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek a segítséget! Kicsit könnyítettetek a "terhemen".
2016. aug. 6. 22:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!