Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy nyári szünet alatt elmúlhatnak az érzelmek, ha nem látom, és nem is beszélek a fiúval, aki egyre jobban tetszik?
A fiú 7 éve az osztálytársam, 8.-osok vagyunk. Valamilyen szinten midig is bejött, de az utóbbi időbe egyre jobban tetszik. És már azon kaptam magam, hogy egész nap bámulom, verset írtam róla (természetesen nem mutattam meg neki, mielőtt valaki azt hinné), folyton ő jár a fejemben. Ő lesz a párom ballagáson. Nem szoktunk beszélgetni, az osztályunkban eléggé elkülönülnek a fiúk és a lányok, és fura lenne ha csak úgy odamennék hozzá beszélgetni. Ráírni megint csak nem akarok a semmiből. Jövőre egy városba, de nem egy suliba fogunk tanulni. Arra, hogy összejöjjünk, igen csekély az esély.
Ki fogom tudni verni a fejemből nyáron? Mit gondoltok erről az egészről? Egyébként vidámparkba megyünk osztálykirándulásra, és a barátnőmmel azt tervezzük, hogy néhány játéknál úgy oldjuk meg, hogy mellé üljek, illetve buszon is közös beszélgetés legyen.
A jóindulatú válaszokat előre is köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!