Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Horror film nézése közben hozzá bújhatok, igaz?
Fiú osztálytársamat áthívtam a filmezni a téli szünetben. Egyből igent mondott a dologra és megbeszéltük hogy horror filmet fogunk nézni. Mivel Ő nagyon tetszik nekem és nagyon félek a horror filmektől, így hozzá bújhatok majd nem igaz?
Mondtam neki hogy félek a horror filmektől és azt mondta hogy amíg Őt látom addig ne féljek mert Ő itt van.
Úgy gondoltam, hogy már a film legelején közel fekszek hozzá, hogy ne hirtelen bújjak hozzá az ijesztő részeknél. Mivel a fiúk úgyis szeretik a lányokat megvédeni, és szeretik a megmentő hőst játszani, azért gondoltam erre. Na meg persze ha már a karjai közt vagyok, vagy legalábbis hozzá vagyok bújva, akkor a nagyon ijesztő részeknél eltakarhatom úgy a szememet hogy pl a hasára teszem a fejem vagy valami.
Ti mit gondoltok erről?:)
Ez nagyon aranyos en nagyon szurkolok, legyszi majd ird meg mi lett.:)
Bocsi az ekezetek miatt./L
"akkor a nagyon ijesztő részeknél eltakarhatom úgy a szememet hogy pl a hasára teszem a fejem vagy valami. "
Jó, hogy le nem sz.pod...bocs a vulgáris kifejezésért, de szerintem ennyire nem kellene eljátszani az ijedőset, mert ezzel már átesel a ló túlsó oldalára és inkább ciki lesz, mint cuki. Ne csináld ilyen mesterkélten.
Igen, hozzá bújhatsz és igen, tetszene.
De ugye tudod, hogy ő a filmezés alatt mást is gondolhat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!