Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti járnátok egy ilyen lánnyal?
Figyelt kérdés
Külső: enyhén elálló bal fül, szemüveg, szőkésbarna haj, kb.150cm magas, kb. 40kg, nem túl sportos, de letud futni legalább 1km-t egyszerre.
Belső: nagyon érzékeny(sajnos sokszor eltörik a mécses), (sokszor)lusta, szereti a sorozatokat, filmeket, könyveket, nem szeret tanulni, de eddig mindig kitűnővel végzett minden osztályt, 13 éves, néha szeret énekelni, nem igazán társasági ember, és egy kissé talán kocka is, de nem szereti a számítógépes játékokat.
Még életemben nem jártam senkivel, miért van ez? Szerintem azért, mert érzékeny vagyok, szerintetek is?
2015. júl. 26. 10:25
1/13 anonim válasza:
Szerintem meg azért mert 13 éves vagy... :D
Várjál már még vagy 3 évet.
3/13 kérdező140 válasza:
Úr isten a tökéletes lány :D
4/13 kérdező140 válasza:
Úr isten a tökéletes lány :D 14/F
5/13 anonim válasza:
Jézusom... 13 évesen te még ne akarj senkivel járni! Ne haragudj... de pont hogy ez a normális, van olyan is aki 18 évesen 20 évesen vagy 16 évesen sem járt még senkivel...szóval, ez miatt ne aggódj :) csak légyszives te még inkább a barátaiddal, a családoddal foglalkozz meg a tanulással, mert oké hogy most még kitünő vagy, de egyre nehezebb lesz és ha nem alapozol meg semmit abból bajok is lehetnek, most alapozod meg minden tekintetben a jövődet... mindent jóból mondok hidd el... ne a pasikon járjon az eszed, rendben ha vki megtetszik és cuki, de legyen csak ennyi, aztán majd jönnek mennek az életedben :) amúgy meg... általában az érzékenységet a fiúk cukinak találjál és inkább vonzza őket mint taszítja, de mindenkinek meg van az ideálja, és valaki(k)nek pont te leszel az :) ugyhogy ezen még csak ne is törd a fejed :) 17L
6/13 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2015. júl. 26. 10:35
8/13 anonim válasza:
""Még életemben nem jártam senkivel, miért van ez?""
13éves XDDDDD
9/13 A kérdező kommentje:
Csak úgy mondom, hogy, az osztályomban már minden egyes lány járt valakivel, csak ezért kérdeztem!!
2015. júl. 26. 10:56
10/13 anonim válasza:
"letud futni legalább 1km-t egyszerre."
kiégtem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!