Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti járnátok egy ilyen lánnyal?
Külső: enyhén elálló bal fül, szemüveg, szőkésbarna haj, kb.150cm magas, kb. 40kg, nem túl sportos, de letud futni legalább 1km-t egyszerre.
Belső: nagyon érzékeny(sajnos sokszor eltörik a mécses), (sokszor)lusta, szereti a sorozatokat, filmeket, könyveket, nem szeret tanulni, de eddig mindig kitűnővel végzett minden osztályt, 13 éves, néha szeret énekelni, nem igazán társasági ember, és egy kissé talán kocka is, de nem szereti a számítógépes játékokat.
Még életemben nem jártam senkivel, miért van ez? Szerintem azért, mert érzékeny vagyok, szerintetek is?
Nem túl előnyös tulajdonságok, de fital vagy még, változni fogsz.
Csak érezd magad jól!
Fiatal vagy még, ráadásul saját magadat nem másokból kéne felépítened, nem gondolod? :)
Szerintem bőven ráérsz, és semmiképpen se járj valakivel, mert járni menő... Előbb-utóbb betalál majd a szerelem, nem kell siettetni. :)
(15 éves lány vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!