Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik a srác, hogyan tudnék jobban a közelébe férkőzni?
Zeneiskolából ismerem, egy zenekarba járunk. Már fél éve nézem, de nem mertem megszólítani. Aztán kb. egy hete ő megszólított és úgy meglepődtem hogy alig tudtam neki válaszolni valamit :DD Elvörösödtem meg minden...nagyon ciki volt XD
De egyébként rengetegszer belebotlok az utcán és mindig amikor köszön mosolyog hosszú ideig, sőt volt hogy utánam is nézett és még akkor is mosolygott :)
Persze rengetegszer leégettem magam előtte...egyszer le estem a lépcsőn amikor szembejött, mert megláttam és annyira elkezdett remegni a lábam, hogy félreléptem :D
És mindenki aki ott volt nevetett rajtam meg én is magamon de ő csak odajött és megkérdezte, hogy jól vagyok-e és akkor is mosolygott :)
Hogyan tudnék vele kicsit többet beszélgetni anélkül hogy ne csináljak magamból teljesen idiótát? :D
Köszi a válaszokat előre is ^^
És hogyan szólítsam meg?
Csak menjek oda hozzá és "szia mizu?" Vagy hogy?
Nagyon félek attól hogy megint tök hülyét csinálok magamból előtte XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!