Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet egy népszerű srác közelébe férkőzni?
Az előző barátom és a mostani is ilyen népszerű típus, egyikőjüknél se kellett különösebben semmit tennem, hogy a közelükbe férkőzzek, sőt, ők tettek meg azért mindent, hogy az én közelembe férkőzzenek. És szerintem ez más népszerű srácokra is jellemző, ha kell nekik valaki, azért nem félnek lépni. Általában van önbizalmuk, ha már ennyien szeretik őket.
Igazából sablon duma, de add önmagad. Ne próbáld megjátszani a túl kedves, túl vicces lányt, mert a színészkedésnek nincs értelme. Ha pedig te így önmagadtól nem jössz be neki, akkor hiába törnéd magad úgyis.
Persze hülye praktikák mindig vannak, amikkel felhívhatod magadra a figyelmet, a net és a női magazinok tele vannak ilyesmivel, keresgélj ha ez a vágyad, de szerintem célravezetőbb, ha különösebben nem cselezel, csak hagyod, hogy természetesen alakuljanak a dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!