Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy lehet egy népszerű srác...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet egy népszerű srác közelébe férkőzni?

Figyelt kérdés
Ismerem már,beszélgettünk is párszor,érdeklődik irántam,de én közelebb szeretnék kerülni hozzá. Ha mesélek neki az érzéseimről,amik ugye a magánügyeim,akkor bizalmassá válik a kapcsolatunk. És érdeklődnék az ő érzelmeiről is,hátha megnyílik. Szerintetek így szorosabb lesz köztünk a kapcsolat? Olyan népszerű,annyian szeretik,de én nem egy akarok lenni a sok közül...
2013. jún. 9. 00:42
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
srác, érzelmek, le se szarja... hitesd el vele, hogy valamiben, ami fontos a számára, ő a legjobb a szemedben...
2013. jún. 9. 00:44
 2/3 anonim ***** válasza:

Az előző barátom és a mostani is ilyen népszerű típus, egyikőjüknél se kellett különösebben semmit tennem, hogy a közelükbe férkőzzek, sőt, ők tettek meg azért mindent, hogy az én közelembe férkőzzenek. És szerintem ez más népszerű srácokra is jellemző, ha kell nekik valaki, azért nem félnek lépni. Általában van önbizalmuk, ha már ennyien szeretik őket.

Igazából sablon duma, de add önmagad. Ne próbáld megjátszani a túl kedves, túl vicces lányt, mert a színészkedésnek nincs értelme. Ha pedig te így önmagadtól nem jössz be neki, akkor hiába törnéd magad úgyis.

Persze hülye praktikák mindig vannak, amikkel felhívhatod magadra a figyelmet, a net és a női magazinok tele vannak ilyesmivel, keresgélj ha ez a vágyad, de szerintem célravezetőbb, ha különösebben nem cselezel, csak hagyod, hogy természetesen alakuljanak a dolgok.

2013. jún. 9. 00:47
 3/3 anonim ***** válasza:
Azt javaslom, próbáld meg egyszerűen csak élvezni az életet. Egy olyan srácnak akinek az önértékelése rendben van, valószínűleg nem vonzó egy kétségbeesett, tapadós csaj. Légy inkább felszabadult és független. Természetesen fogalmam sincs arról, hogy Te milyen vagy és nem a megbántás a célom, csupán azért írom, hátha segítek vele. Szóval legyenek mindig programjaid, ne csak otthon ülj a zsebkendőiddel. Találkozz a barátnőiddel, nézz meg néha egy vígjátékot és nevess sokat! A nevetés gyönyörűvé varázsol egy nőt. A boldogságot ne egy helyről várd, hanem bárhonnan! Egyébként férfitársaim számára is ez a javaslatom. Legyünk forgalmasak, vidámak, életszerűek! 23/F
2013. jún. 9. 01:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!