Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy srác népszerű és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy srác népszerű és közvetlen, akkor honnan tudom, hogy tőlem többet akar, mint a többiektől?

Figyelt kérdés
Még csak az ismerkedő stádiumban vagyunk, de úgy érzem, tetszem neki. Ha társaságban vagyunk és mond vmit: az én reakciómat figyeli, próbál sokat beszélgetni velem, gyakran mosolyog rám, poénkodik velem, kedves hozzám, meg ilyesmi. De nem tudom,hogy másokkal is így viselkedik-e. Rengeteg barátja van,főleg lányok. A társaságban nem láttam még más csajokkal így viselkedni,bár nem is igen szoktak más lányok ott lenni mikor vele vagyok,úgyhogy nem tudom. Kettesben még nem voltunk. Miből deríthetném ki,hogy csak egy vagyok a sok közül,vagy több vagyok náluk?
2013. jún. 7. 14:46
 1/4 anonim ***** válasza:
sehonnan
2013. jún. 7. 14:47
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha több vagy, akkor lépni fog, mert egy közvetlen srác nem félénk.
2013. jún. 7. 14:59
 3/4 A kérdező kommentje:
Biztos h lépni fog,csak azt nem tudom,h mások felé is nyit-e... hogy több vasat tart-e a tűzben egyszerre
2013. jún. 7. 15:01
 4/4 anonim ***** válasza:

Milyen közegben szoktatok együtt lenni? Hol van ez a társaság így együtt: suli, vagy bulihely vagy mi? Attól is függ kicsit.

Nekem ilyen a barátom, közvetlen és népszerű típus (az előző is ilyen típus volt, szintén sok barát, sok lány barát stb...), mindkettőjüknél teljesen egyértelmű volt számomra, hogy engem akarnak. Sose nyomultak egyértelműen, nem volt ilyen jaj te vagy a legszebb lány, vagy húú te egyből elvarázsoltál meg hasonló sablon dumák nem voltak egyáltalán, hanem éreztették velem, hogy fontos vagyok nekik. Bármi amiben lehetett, segítettek, sokszor elhívtak programokra kettesben, társaságban a barátaik előtt is csak velem foglalkoztak gyakorlatilag, és láttam a haverjaikon is, hogy mindannyian tudják, hogy a srácnak én kellek.

Szerintem nem nagyon kell jeleket keresned, az ilyen típusú srácok nem fognak félni, hogy lépéseket tegyenek az irányodba, egyértelműen látszódni fog, hogyha kellesz neki.

Az meg, hogy több vasat tart-e a tűzbe... ez nem népszerűségtől függ, és ezt nagyon senkinél se lehet tudni.

De ha már randiztok, csókok, stb, tehát ráléptetek arra az útra, ami mondjuk egy kapcsolat felé vezet, akkor legyél olyan, hogy eszébe se jusson más nő. Bevallom én még soha senkinél nem éreztem azt, hogy lenne konkurenciám, mivel úgy érzem mindig kihoztam magamból a maximumot. Tedd te is ezt, és ha valakinek ez nem elég, akkor menjen a fenébe ;)

Ennyit tehetsz az ügy érdekében... ha meg alapvetően csalfa típus, akkor meg úgyis mindegy, hogy hogy viselkedsz, nem tehetsz ellene semmit. De tényleg legyél normális, jó fej, kedves stb, és ha tudod, hogy te mindent megtettél, akkor utólag nem fogod magadat hibáztatni, ha valami mégse úgy jön össze, mint tervezted...

2013. jún. 7. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!