Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy ha valaki tetszik vagy szeretem azzal bunkó vagyok?
Figyelt kérdés
Általában az van hogy ha valaki nagyon bejön akkor annak mindig beszólok valamit vagy lökdösöm.2016. aug. 4. 10:40
1/6 anonim válasza:
Majd kinövöd:)
Amúgy azért, mert be akarsz neki jönni, csak fordítva sül el, mert túlságosan igyekszel.
2/6 anonim válasza:
Amíg "vicceskedve" csinálod (a beszólás tehát nem k..va ri.gyó, és nem úgy lököd el, hogy utána hetekig meglátszik), és amíg a másik érti, nincs vele baj -legalábbis nekem nincs, bár azért néha jól esik, egy-két bók (ahogyan minden lánynak).
4/6 A kérdező kommentje:
Nem úgy szólók be neki hogy hülye ku*va meg nem ugy lökdösöm:DDD
2016. aug. 4. 11:34
5/6 anonim válasza:
hát igyekszel mert felakarod hívni magadra a figyelmét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!